«Τον ερωτεύτηκα, δεν θα χαλούσα ποτέ έναν γάμο»: Τα είπε όλα η Ελένη Μενεγάκη για τον Γιάννη Λάτσιο

June 12, 2022

«Τον ερωτεύτηκα, δεν θα χαλούσα ποτέ έναν γάμο»: Τα είπε όλα η Ελένη Μενεγάκη για τον Γιάννη Λάτσιο





Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος υπήρξαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής τηλεόρασης. Η παρουσιάστρια ήταν παντρεμένη με τον Γιάννη Λάτσιο από το 2001 έως το 2010 και μαζί απέκτησαν 3 παιδιά: τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια.

Οι δυο τους μπορεί να έχουν χωρίσει χρόνια και να έχουν προχωρήσει στις προσωπικές τους ζωές, ωστόσο διατηρούν πολύ καλές σχέσεις για χάρη των τριών παιδιών τους, του Άγγελου, της Λάουρας και της Βαλέριας.

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η Ελένη Μενεγάκη είχε εξομολογηθεί για τον χωρισμό τους: «Σε έναν γάμο σε κρατάει το συναίσθημα. Δεν θα χαλούσα ποτέ έναν γάμο, επειδή δεν θα ένιωθα όπως στην αρχή της σχέσης».

«Το Γιάννη τον γνώρισα στα 27 μου χρόνια. Τον ερωτεύτηκα και τον αγάπησα πολύ. Ήμουν σίγουρη ότι είναι ο άντρας με τον οποίο μπορώ να ζήσω για όλη μου τη ζωή, να δημιουργήσω οικογένεια. Για αυτό το λόγο άλλωστε ξεκίνησε ο γάμος μας. Ζήσαμε μαζί 13 χρόνια, πολύ όμορφα χρόνια, επαναλαμβάνω με τα προβλήματα που μπορεί να έχει ένα ζευγάρι που αποκτά σε σύντομο διάστημα τρία παιδιά, που εργάζονται και οι δύο σε πολύ απαιτητικές δουλειές, στις οποίες δίναμε πολύ χρόνο και ενέργεια.

Φτάσαμε σε ένα σημείο που χάσαμε κάποια κομμάτια. Έτσι ήρθε το τέλος. Μη με ρωτήσετε να πω κάτι άλλο, γιατί αυτό αφορά μόνον εμένα και το Γιάννη. Κανέναν άλλο», είχε πει η παρουσιάστρια στο περιοδικό «Life & Style» το 2012 λίγο καιρό με τον χωρισμό της από τον Γιάννη Λάτσιο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: