Γωγώ Μαστροκώστα: Η υποτροπή του καρκίνοu, οι εξελίξεις της υγείας της και η εξαφάνιση που τους ανησύχησε όλους

June 13, 2022

Γωγώ Μαστροκώστα: Η υποτροπή του καρκίνοu, οι εξελίξεις της υγείας της και η εξαφάνιση που τους ανησύχησε όλους


Διαφ.



Η Γωγώ Μαστροκώστα το τελευταίο διάστημα απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας ενώ όπως είχε γίνει γνωστό πριν λίγο καιρό είχε περάσει μια νέα περιπέτεια με την υγεία της, την οποία ξεπέρασε.

Η γνωστή γυμνάστρια και επιχειρηματίας, η οποία στο παρελθόν έδωσε μάχη με τον καρκίνο πέρασε δύσκολες στιγμές μέσα στις γιορτές, αφού χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο με υποτροπή του καρκίνου.

Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» συνάντησε σε κοσμική εκδήλωση την αδελφή της η οποία τόνισε πως όλα είναι καλά με την υγεία της. «Όλα καλά, όλα καλά, μια χαρά» ανέφερε η Φώφη Μαστροκώστα.

Στις 8 Μαΐου, ανήμερα της γιορτής της μητέρας, η Γωγώ Μαστροκώστα επανήλθε στο Instagram μετά από πολλούς μήνες, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τη μητέρα της και γράφοντας στη λεζάντα:

«Η μανούλα μου…. Ο βράχος μου..! Σ´αγαπώ πολύ…».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gogo Mastrokosta (@gogomastro)

Πριν από λίγες μέρες μάλιστα, ο καλός της φίλος Χάρης Σιανίδης δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία.

Οι δυο τους είναι πολύ καλοί φίλοι και στο παρελθόν έχουν ζήσει πολλές όμορφες στιγμές μαζί.

Ο pr manager ανέβασε μία φωτογραφία τους από τη θάλασσα της Κούβας πριν από 22 χρόνια, με την γυμνάστρια να απαντά και να σχολιάζει πως “είναι κομμάτι της ζωής του”.

«22 χρόνια πριν #throwback Δεν τα λες και λίγα…Εγώ και η Γωγώ στην Κούβα…Τόσο νέοι…τόσο ξέγνοιαστοι… τόσο ανυποψίαστοι…Οι παλιές φωτογραφίες ξεθωριάζουν εύκολα…Οι αναμνήσεις και τα συναισθήματα ποτέ !!! Η Γωγώ μου… Μεγάλο κομμάτι της ζωής μου … Σ αγαπώ πάντα» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Χάρης Σιανίδης (@haris_sianidis)

Υπενθυμίζουμε, ότι τον Οκτώβριο του 2021 η Γωγώ Μαστροκώστα είχε κάνει την τελευταία τηλεοπτική της εμφάνιση στην εκπομπή «Πρωινό» παραχωρώντας μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη, ενώ τότε είχε αναφερθεί στην περιπέτειά της με τον καρκίνο.

«Δεν είναι δυνατόν να μην λιγοψυχήσεις, ούτε μία στο εκατομμύριο. Ο καθένας το βιώνει τελείως διαφορετικά. Εμείς που έχουμε βιώσει αυτές τις καταστάσεις παθαίνουμε ακόμα χειρότερο σοκ όταν κάποιος “φεύγει”, γιατί λες δεν έχει τελειώσει ποτέ. Σίγουρα ήταν μία από τις περιπτώσεις τις πολύ σπάνιες, αλλά σίγουρα υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις πιο καλές, πιο ήπιες. Να μην τρομοκρατηθούν οι γυναίκες. Κάθε φορά που ακούς κάτι λες “ωχ δε θα τελειώσει ποτέ αυτό;”. Μετά μπαίνεις στη θέση της μάνας που δε θέλει να αφήσει τα παιδιά της. Συγκινήθηκε όλη η Ελλάδα. Ιατρικά η κάθε περίπτωση είναι διαφορετικά», είχε επισημάνει μεταξύ άλλων.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: