Έγκλημα στην Κρήτη: Παραδόθηκε ο 45χρονος δράστης! Ομολόγησε τη στυγερή δολοφονία του 22χρονου – Η οικογένεια θα βαφτίσει το παιδί του πριν την κηδεία (Video)

June 13, 2022

Έγκλημα στην Κρήτη: Λίγο μετά τις 11 το πρωί της Δευτέρας 13 Ιουνίου, ο 45χρονος δράστης της δολοφονίας του 22χρονου στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου στην Κρήτη, προσήλθε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, συνοδευόμενος από έναν εκ των δυο συνηγόρων του και έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των αστυνομικών και δικαστικών αρχών.


Διαφ.

Όπως δημοσιεύει το neakriti.gr, ο 45χρονος παραδέχθηκε την πράξη του και παρέδωσε το όπλο με το οποίο σκότωσε τον 22χρονο. Ακολουθεί η διενέργεια της αστυνομικής προανάκρισης και στην συνέχεια θα προσαχθεί στον εισαγγελέα.

Θα βαφτίσουν το παιδί του πριν την κηδεία

Στο πένθος έχει βυθιστεί το χωριό Αργουλιό στον Μυλοπόταμο εξαιτίας του νέου εγκλήματος που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία με θύμα τον 22χρονο ο οποίος έπεσε νεκρός μετά από πολλαπλούς πυροβολισμούς στο σπίτι της αδερφής του.

Σύμφωνα με το cretapost, σήμερα ο ιατροδικαστής αναμένεται να διενεργήσει την νεκροψία – νεκροτομή του 22χρονου ενώ αμέσως μετά η σορός του θα παραδοθεί στην οικογένειά του προκειμένου να τελεστεί η κηδεία. Ωστόσο, η οικογένεια έχει να αντιμετωπίσει και το έθιμο που ορίζει πως πριν την κηδεία θα πρέπει να έχει τελεστεί η βάφτιση του μόλις ενός μήνα μωρού του άτυχου άνδρα.

Οργή και θλίψη για τη δολοφονία του 22χρονου στην Κρήτη: «Έχει ξυπνήσει ο γιος σου και σε περιμένει» - Τα σπαρακτικά λόγια της γυναίκας του & ανάρτηση της αδελφής του

Οργή και θλίψη για τη δολοφονία του 22χρονου στην Κρήτη: Μέγαλος είναι ο πόνος και η οργή για την οικογένεια του 22χρονου Κώστα που εκτελέστηκε με τέσσερις σφαίρες μπροστά στα μάτια της αδερφής του από έναν 45χρονο συγχωριανό του, την Κυριακή το απόγευμα, στον Αργουλιό Μυλοποτάμου στην Κρήτη.

«Ήσουν το στήριγμά μου... τι θα κάνουμε χωρίς εσένα ψυχή μου» είναι τα σπαρακτικά λόγια της γυναίκας του, η οποία τον αποχαιρετά με αναρτήσεις και φωτογραφίες με το νεογέννητο γιο τους στο Facebook, τον οποίο δεν πρόλαβε να χαρεί.

«Που είσαι καρδιά μου ακόμα δεν ήρθες, έχει ξυπνήσει ο γιος σου και σε περιμένει να του μιλήσεις. Γιατί δεν έχεις έρθει ακόμα καρδιά μου. Τέτοια ώρα ήσουν δίπλα του και τον ταΐζες, δεν ήθελες να κλαίει ο πιπίκος σου, ο πασάς σου που έλεγες ...και τον είχες δίπλα σου συνεχώς.

Τώρα που είσαι , δεν σε άφησαν να γυρίσεις πίσω στο παιδί σου οι καταραμένοι, σε ζήλευαν καρδιά μου επειδή ήσουν δυνατός και δεν σήκωνες μύγα στο σπαθί σου, επειδή ήσουν τόσο καλός και άξιος πατέρας σε ζήλευαν καρδιά μου ... τι θα κάνουμε χωρίς εσένα ψυχή μου ... ήσουν το στήριγμά μου».

Τα σπαρακτικά λόγια της γυναίκας του άντρα που δολοφονήθηκε στο Μυλοπόταμο Κρήτης

Η ανάρτηση της αδερφής του 22χρονου που δολοφονήθηκε στον Μυλοπόταμο της Κρήτης

Συγκλονίζει με το σπαρακτικό της μήνυμα η αδερφή του 22χρονου θύματος στον Μυλοπόταμο της Κρήτης.

«..ΓΙΑΤΙ? ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ .ΓΙΑΤΙ?…
…..Σε'ειχε βοηθίσει πολλες φορές η παναγία σήμερα Ομως που γιόρταζε η χαρη τις όχι Αδερφέ μου ..που εισαι ;; και ο Στελιος μας περιμενει την Μηχανη που 'του ταξες ….τωρα ποιος θα 'του την παρει
ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ???????? ….Πως θα 'του τοπώ οτι δεν θα'σε ξαναδεί να'δεί το θείο του την Αδυναμία του .(( πως που μπροστά στα ματια μου σου αφαίρεσαν την ζωή σου Αδερφέ μου …
Που 'δεν σε αφησαν Αδερφέ μου να'χαρεις τον γιο σου …????????που δεν σε'αφησαν να χαρείς τίποτα. …..
Τιποτα δεν'χάρηκες.????
Η ψυχή σου όμως θα'ειρεμίσει ….????????
…12.06.2022….
Καλό παράδεισο Αδερφέ μου ..????????????????????????»

Η ανάρτηση της αδερφής του 22χρονου που δολοφονήθηκε στον Μυλοπόταμο της Κρήτης


Πηγή

Διαβάστε επίσης: