«Στα μαύpα» ο Μuλοπόταμος, φοβούνται όλοι για βεντέτα: Σήμερα η κηδεία του 22χρονου που σκότωσε 44χρονος

June 14, 2022

«Στα μαύpα» ο Μuλοπόταμος, φοβούνται όλοι για βεντέτα: Σήμερα η κηδεία του 22χρονου που σκότωσε 44χρονος


Διαφ.



Το «τελευταίο αντίο» θα πουν σήμερα το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Παναγίας Πεντηκοστής στον Αργουλιό Μυλοποτάμου, συγγενείς και φίλοι στον 22χρονο πατέρα που δολοφονήθηκε από τα πυρά του 44χρονου συγχωριανού του στην Κρήτη.

Η κηδεία του 22χρονου που εκτελέστηκε από τον 44χρονο συγχωριανό του θα γίνει σήμερα, Τρίτη 14 Ιουνίου στις 5 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Παναγίας Πεντηκοστής στην Κρήτη.

Χθες, η οικογένεια του 22χρονου βάφτισε το νεογέννητο μωρό της οικογένειας, όπως ορίζει το έθιμο μέσα σε κλίμα οργής και θρήνου.

Το βρέφος πήρε το όνομα του πατέρα που δεν πρόλαβε να γνωρίσει.

«Να σαπίσεις στη φυλακή» λέει η χήρα του 22χρονου

Η χήρα του 22χρονου με ανάρτησή της στο Facebook έγραψε «να σαπίσεις στη φυλακή, αυτό σου αξίζει αλλά ο άντρας μου δεν θα ξαναέρθει, του πήρες τη ζωή, του στέρησες τη χαρά του κοπελιού του».

Μάλιστα, η ίδια υποστήριξε πως ο 22χρονος δεν δολοφονήθηκε για κτηματικές διαφορές αλλά όπως είπε: «Δεν ήταν για κτηματικά, όχι, όχι. Τον ζήλευαν επειδή ήταν δυνατός. Κι ο αδελφός του (σ.σ. του δράστη) είχε σηκώσει όπλο και σημάδευε εμένα μια φορά και ήμασταν στα δικαστήρια. Κι ήμουν έγκυος τότε. Γιατί είναι “άρρωστοι”. Είναι από τα Χριστούγεννα. Όλες αυτές οι φασαρίες και τις δημιούργησαν αυτοί. Πηγαίναμε στα δικαστήρια. Δίπλα ήταν τα σπίτια…».

«Αύριο θα είναι το τελευταίο αντίο ψυχή μου πως θα αντέξω χωρίς εσένα, ο γιος σου σε ψάχνει, συνέχεια γυρίζει και σε ψάχνει, μου λείπεις ψυχή μου, θα ζεις πάντα μέσα στη καρδιά μας..δεν θα φύγεις ποτέ..», έγραψε για την κηδεία του 22χρονου.

«Φρούριο» το χωριό

Το χωριό είναι γεμάτο αστυνομικούς, καθώς οι αρχές θεωρούν πιθανό το ενδεχόμενο να ξεσπάσει βεντέτα για τον θάνατο του 22χρονου. Από την πρώτη στιγμή αστυνομικοί εμφανίστηκαν στο χωριό, καθώς υπήρχε φόβος συγγενείς του νεαρού πατέρα να πάρουν το νόμο στα χέρια τους.

Σημειώνεται πως ο 44χρονος παραδόθηκε και ομολόγησε, ενώ αργά το απόγευμα της Δευτέρας βγήκε από το δικαστικό μέγαρο Ρεθύμνου φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και με σκυμμένο κεφάλι.

Ο Εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση όπως και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Ο 44χρονος μετά την έξοδό του από το Δικαστικό Μέγαρο της πόλης μεταφέρθηκε στα κρατητήρια Ρεθύμνου όπου και θα παραμείνει μέχρι και την απολογία του την ερχόμενη Παρασκευή.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: