Τpέξε να προλάβεις: Εταιρεία πληρώνει 2.000 ευρώ για να αφήσει στο σπίτι σου 100 κατσαρίδες

June 14, 2022

Τpέξε να προλάβεις: Εταιρεία πληρώνει 2.000 ευρώ για να αφήσει στο σπίτι σου 100 κατσαρίδες


Διαφ.



Εκατό κατσαρίδες προτίθεται να απελευθερώσει μία εταιρεία, με έδρα τη Βόρεια Καρολίνα, σε ιδιοκτήτες ακινήτων, έναντι 2.000 δολαρίων, για τη δοκιμή συγκεκριμένης τεχνικής.

Την καλοκαιρινή περίοδο, η εμφάνιση των κατσαρίδων, τόσο στα διαμερίσματα των πόλεων, όσο και στην εξοχή, προκαλεί ανατριχίλα και πανικό και τις καθιστά αναμφισβήτητα ένα από τα πιο σιχαμερά έντομα, παρά το ξεχωριστό IQ τους ή την ικανότητα να ενημερώνουν την κοινότητά τους για πιθανούς κινδύνους. Όσο παρεξηγημένες κι αν είναι, κανείς δεν θα ήθελε να συμβιώνει με μία ή περισσότερες κατσαρίδες στο σπίτι του.

Όπως αναφέρει το New York Post, η εταιρεία “The Pest Informer” προσφέρεται να πληρώσει 2.000 δολάρια σε ιδιοκτήτες ακινήτων, προκειμένου να απελευθερώσει μέσα στο σπίτι τους 100 κατσαρίδες, σε μια προσπάθεια να δοκιμάσει “μια συγκεκριμένη τεχνική ελέγχου παρασίτων” και να δει πόσο αποτελεσματική είναι.

Συνολικά θα επιλεγούν πέντε έως επτά ιδιοκτήτες νοικοκυριών για τη μελέτη και αφού εγγραφούν, θα επιτρέψουν στην εταιρεία να απελευθερώσει περίπου 100 αμερικανικές κατσαρίδες στο σπίτι τους και να δώσουν την άδεια να κινηματογραφήσει και να δοκιμάσει μια συγκεκριμένη θεραπεία για κατσαρίδες.

Μετά το πέρας της μελέτης, εάν η προσβολή από κατσαρίδες δεν έχει φύγει, η εταιρεία από τη Βόρεια Καρολίνα υπόσχεται ότι θα χρησιμοποιήσει “παραδοσιακές λύσεις εξόντωσης των κατσαρίδων χωρίς κόστος”.

Οι προϋποθέσεις για την επιλογή των ιδιοκτητών που θα υποδεχτούν τις εκατό κατσαρίδες

Μάλιστα, οι “τυχεροί” ιδιοκτήτες, που θα επιλεγούν για τη συγκεκριμένη μελέτη, θα πρέπει να πληρούν μερικές συγκεκριμένες προϋποθέσεις, όπως το να είναι ιδιοκτήτης του σπιτιού ή να έχει γραπτή έγκριση από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, να είναι 21 ετών και άνω, να μην δοκιμάσει πρόσθετες θεραπείες για κατσαρίδες κατά τη διάρκεια της μελέτης και τέλος, το να είναι μόνιμος κάτοικος των ΗΠΑ.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: