«Καλόγpια» σε μοναστήρι η Κατερίνα Διδασκάλου: Το νέο ξεκίνημα που θα τους κάνει όλους να μιλάνε γιαuτήν

June 14, 2022

«Καλόγpια» σε μοναστήρι η Κατερίνα Διδασκάλου: Το νέο ξεκίνημα που θα τους κάνει όλους να μιλάνε γιαuτήν


Διαφ.



Η Κατερίνα Διδασκάλου τα τρία τελευταία χρόνια δίνει ρεσιτάλ, υποδυόμενη τη Μυρσίνη Σεβαστού, τη δολοπλόκα σύζυγο του Δούκα στις «Άγριες Μέλισσες». Επίσης εδώ και έντεκα χρόνια, είναι και η Ερατώ, σε ένα μοναδικό θεατρικό ρεκόρ με την παράσταση «Η πόρνη από πάνω».

Η γνωστή ηθοποιός μετά τις «Άγριες Μέλισσες» που ολοκληρώνονται σύντομα θα συνεχίσει να βρίσκεται και του χρόνου στη μικρή οθόνη μέσα από μια ολοκαίνουρια τηλεοπτική δουλειά.

Σύμφωνα με το youfly, η ηθοποιός είπε το «ναι» στη πρόταση του γνωστού παραγωγού Γιάννη Καραγιάννη, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στη νέα καθημερινή δραματική σειρά του ΜΕGΑ «Μαύρο ρόδο», σε σενάριο Γιώργου Κρητικού και σκηνοθεσία Κώστα Αναγνωστόπουλου.

Η καταξιωμένη ηθοποιός θα υποδυθεί την ηγουμένη του μοναστηριού ένα πρόσωπο το οποίο στο βιβλίο «Το μαύρο Ρόδο» της Ελένης Καπλάνη δεν έχει εξέχουσα θέση. Η ιστορία του βιβλίου έχει να κάνει περισσότερο με τον απαγορευμένο έρωτα του ζευγαριού.

Ο σεναριογράφος όμως της σειράς, ο Γιώργος Κρητικός μεταξύ των αλλαγών που έχει κάνει στην ιστορία, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του youfly, είναι και ο ρόλος της ηγουμένης, στον οποίο δίνει έμφαση καθιστώντας την κυρίαρχο πρόσωπο στην πλοκή της υπόθεσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη σειρά αποτέλεσε το μήλον της έριδος για τρία κανάλια.

Συγκεκριμένα, για το ΜΕGΑ, τον ΑLΡΗΑ και τον ΣΚΑΪ, με το πρώτο τελικά να την «κλειδώνει» για το νέο πρόγραμμα του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: