Survivor spoiler 14/06: Ξενερώνουν άπαντες! Αυτός ο παίκτης παίρνει τη δεύτερη ατομική ασυλία

June 14, 2022

Survivor spoiler: Το τέλος έρχεται στο Survivor 5, αφού θέλουμε πάνω κάτω τρεις εβδομάδες, για να φτάσουμε στη στιγμή, όπου ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει το ποιος παίκτης είναι ο νικητής του ριάλιτι επιβίωσης στο Άλσος Βεΐκου, το παραδοσιακό μέρος, όπου γράφεται ο επίλογος.



Έχουν απομείνει, πια, οκτώ παίκτες στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ και φαίνεται πως θα δοθεί μια πολύ σκληρή «μάχη» για το ποιος θα είναι ενδιαφερόμενος για την νίκη, στο ραντεβού του Γαλατσίου. Για την ώρα, πάντως, δυο πράγματα είναι σίγουρα. Ο Άρης Σοϊλέδης, με βάση τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά, πάει ολοταχώς για τον τελικό, και κανείς επίσης δεν πρέπει να ξεγράφει τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος είναι υποψήφιος προς αποχώρηση για 11η φορά, έτοιμος να «σπάσει» το ρεκόρ του Τριαντάφυλλου.

Αυτό, φυσικά, θα κριθεί και από το ποιοι θα βρίσκονται μαζί του στον τάκο, ως υποψήφιοι προς αποχώρηση. Την προηγούμενη εβδομάδα, ο φαρμακοποιός άντεξε πάλι, μαζί με τον πρωτάρη Γιώργο Ταλάντσεβ, απέναντι στη Βρισηίδα Ανδριώτου, με αποτέλεσμα το... πρώην αίσθημα να χρειαστεί να μας αποχαιρετήσει, αλλά πάντοτε η αγωνία θα παραμένει για το πόσο ακόμη θα μένει στο παιχνίδι.

Survivor spoiler: Σαρώνει τα πάντα και παίρνει την ασυλία ξανά!

Για να το διαπιστώσουμε αυτό, πρέπει να δούμε το ποιοι επόμενοι δύο θα τεθούν επίσης στην κρίση τηλεοπτικού κοινού. Και αυτό, εν αρχή, έχει σχέση με την ατομική ασυλία, η οποία φέρνει φυσικά έναν παίκτη σε καλύτερη θέση από τους υπόλοιπους, καθώς έχει την πολυτέλεια να μην χρειαστεί να ψηφιστεί.

Ποιος, όμως, θα πάρει αυτή την ασυλία; Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, προς απογοήτευση όλων ο Άρης Σοϊλέδης επικρατεί ξανά και παίρνει και τη δεύτερη ατομική ασυλία. Μένει να φανεί σύντομα αν ισχύει και, φυσικά, θα επανέλθουμε με νεότερη ενημέρωση, καθώς και το αν μπορεί κάποιος να του πάρει παιχνίδι.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: