Τάμτα – Πάρις Κασιδόκωστας: Το μuστικό σύμφωνο συμβίωσης, οι αυστηροί όροι και η επιθυμία της πεθεράς της

June 16, 2022

Τάμτα – Πάρις Κασιδόκωστας: Το μuστικό σύμφωνο συμβίωσης, οι αυστηροί όροι και η επιθυμία της πεθεράς της


Διαφ.



Πάρις Κασιδόκωστας και Τάμτα είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και μάλιστα έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης.

Το ζευγάρι μένει μαζί και αφιερώνει πολύ χρόνο ο ένας στον άλλον και χωρίζεται μόνο όταν το απαιτούν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

Μάλιστα, ο επιχειρηματίας έχει άριστες σχέσεις με την κόρη της Τάμτα και δεν είναι λίγες οι φορές που οι τρεις τους έχουν βρεθεί μαζί, είτε σε κάποια έξοδο, είτε για διακοπές.

Η Τάμτα δεν πίεσε ποτέ τον Πάρι Κασιδόκωστα να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και αυτό έχει εκτιμηθεί πάρα πολύ, τόσο από τον ίδιο, όσο και από την οικογένειά του.

Πάρις Κασιδόκωστας και Τάμτα υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό Ciao, ο επιχειρηματίας πρότεινε στην τραγουδίστρια να προχωρήσουν σε ένα σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο καθορίζει κάποια τυπικά μεταξύ τους θέματα.

Όπως αναφέρει το Ciao, η Μαριάννα Λάτση δεν αντιμετωπίζει το θέμα του συμφώνου και τους όρους του με χαλαρό τρόπο.

Το ζευγάρι με αυτή την πράξη “ρυθμίζει” κάποια πρακτικά θέματα, τα οποία έχουν ως βασικό στόχο να πάρει έναν πιο “επίσημο” χαρακτήρα η μεταξύ τους σχέση.

Πηγές κάνουν λόγο ότι ο Πάρις Κασιδόκωστας είναι αποφασισμένος να διασφαλίσει το μέλλον της Τάμτα έτσι κι αλλιώς, ανεξαρτήτως από την τροπή που μπορεί να πάρει η σχέση τους και ανεξάρτητα από τις δικές της επιθυμίες, οι οποίες δεν έχουν βέβαια καμία σχέση με τα όσα υλικά μπορεί να της προσφέρει.

Άλλωστε, η τραγουδίστρια είναι ανεξάρτητη και παρά το γεγονός ότι έχει σχέση με έναν από τους πιο πλούσιους Έλληνες, συνεχίζει να δουλεύει σκληρά, χτίζοντας τη δική της καριέρα.

Το σκληρό σύμφωνο συμβίωσης των Πάρι Κασιδόκωστα και της Τάμτα

Από την πλευρά της, η Μαριάννα Λάτση επιθυμεί να είναι απόλυτα ξεκάθαρα τα πράγματα ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές και γι’ αυτό απαίτησε να γίνει πολύ πιο συγκεκριμένη και αυστηρή η διατύπωση στο σύμφωνο συμβίωσης, σε ό,τι αφορά τις πιθανές διεκδικήσεις που μπορεί να έχει η Τάμτα μετά από κάποιο χωρισμό.

Μάλιστα, ανέθεσε σε δικούς της δικηγόρους τη σύνταξη του συμφώνου, κάτι το οποίο δεν ευχαρίστησε πολύ το γιο της, αλλά το δέχτηκε.

Για την Τάμτα, πάντως, όλα αυτά δεν έχουν σημασία και αποτελούν απλές λεπτομέρειες, οι οποίες δεν αλλάζουν τίποτα στον τρόπο που αντιμετωπίζει τον αγαπημένο της.

Πάρις Κασιδόκωστας και Τάμτα σύμφωνο συμβίωσης

Πηγή: iciao

Διαβάστε επίσης: