«Καλά θα κάνεις να γνωρίσεις στο παιδί σου τον πατέρα του»: Το σχόλιο που έκανε έξαλλη την Ρένεση και η απάντησή της

June 16, 2022

«Καλά θα κάνεις να γνωρίσεις στο παιδί σου τον πατέρα του»: Το σχόλιο που έκανε έξαλλη την Ρένεση και η απάντησή της


Διαφ.



Έξαλλη η Κλέλια Ρένεση με το σχόλιο ενός χρήστη, σε πρόσφατη ανάρτησή της, το οποίο ανέφερε «Καλά θα κάνεις να γνωρίσεις στο παιδί σου τον πατέρα του», με την ηθοποιό να δίνει αποστομωτική απάντηση.

Ειδικότερα, πριν από μερικές ημέρες, η ηθοποιός σχολίασε την απόφαση προς ψήφιση της κυβέρνησης, να επεκταθεί η ώρα των παιδικών σταθμών και των ολοήμερων σχολίων ως τις 6 το απόγευμα.

Η Κλέλια Ρένεση δεν βρήκε παράλογη την πρόταση, αλλά υποστήριξε την άποψή της, υπογραμμίζοντας ότι τα παιδιά και οι γονείς μ’ αυτόν τον τρόπο δεν θα γνωριστούν ποτέ μεταξύ τους, καθώς δεν θα υπάρχει χρόνος.

Ωστόσο, η άποψή της, εκτός από υποστηρικτές, είχε και αρνητές, με κάποιον να σχολιάζει «Η Ρένεση καλά θα κάνει να γνωρίσει στο παιδί της τον πατέρα του και να μην ασχολείται με τα δικά μας τα παιδιά».

Η αποστομωτική απάντηση της Κλέλιας Ρένεση

Φυσικά η ηθοποιός, η οποία είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά θέματα, δεν άφησε αναπάντητο το σχόλιο αυτό και σε ανάρτηση που έκανε, πριν λίγη ώρα, έκανε tag αυτόν που της σχολίασε.

Όπως επεσήμανε η Κλέλια Ρένεση: «Σπάνια απαντώ ή δινω βήμα σε σαπίλες του δικτύου, αλλά όταν τα πράγματα φανερώνουν τόσο έντονη κοινωνική δυσωδία μου φαίνεται χρέος μου να το παρατηρήσω.

Εδώ ο παρακάτω κύριος μ’ έχει «συγκινήσει» βαθιά.

Πόσο σοβαρή επιχειρηματολογία, πόσο αντρίκια συμπεριφορά και πρωτίστως πόση ευαισθησία στις μονογονεϊκές οικογένειες.

Πιστεύω ότι μας χρειάζονται και άλλοι πολίτες σαν εσένα. Για να μη βγει ποτέ η δυσωδία απ’ τη μνήμη μας και να ξέρουμε από που πρέπει να φύγουμε τρέχοντας.

ΥΓ :καταλαβαίνω πως σου φαίνονται λίγο «περίεργα» όλα αυτά . Είναι που θέλει και λίγο άντερα να περπατάς σε δρόμους όχι τόσο “κεντρικούς”.

Κουράγιο σου εύχομαι Νικόλα. Όλα καλά θα παν @nikosmichael6».

Το σχόλιο που έκανε έξαλλη την Κλέλια Ρένεση


Πηγή

Διαβάστε επίσης: