Φpίκη: 22χρονος αποκεφάλισε την έγκυο πρώην του, μέσα στο σπίτι της και πέταξε το κεφάλι της στα σκουπίδια

June 16, 2022

Φpίκη: 22χρονος αποκεφάλισε την έγκυο πρώην του, μέσα στο σπίτι της και πέταξε το κεφάλι της στα σκουπίδια


Διαφ.



Έγκυος: Φρικτές λεπτομέρειες έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας από το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε, όπου φέρεται 22χρονος να δολοφόνησε την πρώην σύντροφό του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως μία έγκυος γυναίκα από το Ιλινόις αποκεφαλίστηκε στο σπίτι της, ενώ σύμφωνα με τις αρχές δράστης είναι ο πρώην φίλος της, ο οποίος φέρεται να πέταξε το κεφάλι της σε κάδο απορριμάτων έξω από το διαμέρισμά της.

Ο Deundrea Holloway, 22 ετών κατηγορείται για φόνο πρώτου βαθμού για το θάνατο της 22χρονης Liese Dodd, ενώ του απαγγέλθηκαν και δύο κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση αγέννητου παιδιού, τεμαχισμό ανθρώπινου σώματος, απόκρυψη ανθρωποκτονίας και κατοχή κλεμμένου οχήματος.

«Αυτό που μαθεύτηκε είναι απολύτως τρομερό», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Άλτον Μάρκος Πουλίντο και πρόσθεσε «Την αποκεφάλισε ένα φρικτό άγριο τέρας». Η μητέρα της ήρθε αντιμέτωπη με το αποτρόπαιο θεάμα, όταν πήγε να ελέγξει την Πέμπτη την κόρη της, αφού δεν είχε νέα της.

Οι αξιωματούχοι δεν διευκρίνισαν εάν ο ύποπτος για τη δολοφονία, ο οποίος είχε «μια σχέση» με το θύμα για περίπου δύο χρόνια, ήταν ο πατέρας του αγέννητου μωρού, με τη μητέρα της άτυχης νεαρής να αναφέρει πως δεν ήταν. «Ήταν απλώς μία φωτεινή ύπαρξη που νοιαζόταν για όλους. Είχε μεγάλη καρδιά. Θα έκανε τα πάντα για κανέναν. Θα έκανε τα πάντα για να βοηθήσει τους ανθρώπους» είπε η μητέρα της.

«Είχε σπουδάσει στο κολέγιο και σχεδίαζε να πάει στον ιατρικό τομέα. Είμαι νοσοκόμα και, ήθελε και εκείνη να ακολουθήσει αυτή την κατεύθυνση. Σχεδιάζαμε το baby shower για το τέλος αυτού του μήνα. Μόλις είχα στείλει προσκλήσεις το προηγούμενο Σάββατο. Ήμασταν ενθουσιασμένοι», συνέχισε.

Ο ύποπτος, συνελήφθη για μια άσχετη υπόθεση και συγκεκριμένα για κλοπή ποδηλάτου 30 μίλια από τον τόπο της δολοφονίας. Ο άνδρας ήταν οργισμένος και μη συνεργάσιμος στο αστυνομικό τμήμα. Ο Holloway, ο οποίος αρνήθηκε να δώσει το όνομά του, μπήκε στη φυλακή ως «John Doe. Όμως οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι συνειδητοποίησαν σύντομα ότι ο άνδρας καταζητείται για τη βάναυση δολοφονία.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: