Μόλις το είδαν τη σuνέλαβαν: Η λεπτομέρεια στη σέλφι των κοριτσιών που "έδειξε" τη δολοφόνο

June 17, 2022

Μόλις το είδαν τη σuνέλαβαν: Η λεπτομέρεια στη σέλφι των κοριτσιών που "έδειξε" τη δολοφόνο


Διαφ.



Συγκλονίζει η παρακάτω ιστορία με μία δολοφονία που εξιχνιάστηκε από την αστυνομία μέσα από μία σέλφι που ανέβηκε στα κοινωνικά δίκτυα.

Όλα ξεκίνησαν από την στιγμή που μια 21χρονη ανάρτησε μια σέλφι με την φίλη της. Η 18χρονη Brittney βρέθηκε στραγγαλισμένη σε ένα χαντάκι το 2015 και η αστυνομική έρευνα ενοχοποίησε τελικά την καλύτερή της φίλη όταν είδε online αυτή τη σέλφι.

Πώς; Η ζώνη που φορούσε η Antoine στη σέλφι, η οποία ανέβηκε στο Facebook λίγες μόνο ώρες πριν εντοπιστεί νεκpή η Gargol, βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος, δίπλα ακριβώς από το πτώμα της άτυχης κοπέλας, κάτι που έφερε τις αρχές στο κατόπι της Antoine! Ενώ, μία φοιτήτρια από την Γερμανία αποφάσισε να στείλει στον φίλο της μία αρκετά αποκαλυπτική σέλφι. Αυτό που συνέβη όμως είναι ανατριχιαστικό!

Ακόμα και η εισαγγελέας Robin Ritter σχολίασε στη δίκη τη δαιμόνια σύνδεση που έκανε η αστυνομία μεταξύ της σέλφι και του τόπου του εγκλήματος, λέγοντας πως ήταν «εντελώς αξιοθαύμαστο το πώς η αστυνομία αξιοποίησε αυτή την πληροφορία».

Και μιλάμε για μια υπόθεση πολύ δύσκολη, που πήρε δύο σχεδόν χρόνια μέχρι να αποδοθούν οι κατηγορίες κατά της 21χρονης, η οποία πίστεψε πως την είχε γλιτώσει.

Η ίδια είχε εξάλλου ανεβάσει άλλη μια ανάρτηση, εκτός από τη συγκεκριμένη σέλφι, λίγες ώρες μετά τον φόνο της φίλης της ρωτώντας τους κοινούς τους γνωστούς πού στο καλό είχε εξαφανιστεί.

Η Antoine ομολόγησε τελικά τη δολοφονία της Gargol, λέγοντας πως όλα έγιναν πάνω σε έναν μεθυσμένο καυγά, αν και δεν θυμάται περισσότερες λεπτομέρειες.

«Δεν θα συγχωρήσω ποτέ τον εαυτό μου», έγραψε σε μια δήλωση απολογίας που διάβασε ο δικηγόρος της, «οτιδήποτε πω ή πράξω δεν θα τη φέρουν ποτέ πίσω. Λυπάμαι πολύ, πολύ. Δεν έπρεπε ποτέ να συμβεί».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: