Έφυγε μέσα σε ένα βράδυ από την Αθήνα: Σούσουρο με την Αθηνά Οικονομάκου, οι φωτο μακριά από τον σύζυγό της

June 17, 2022

Έφυγε μέσα σε ένα βράδυ από την Αθήνα: Σούσουρο με την Αθηνά Οικονομάκου, οι φωτο μακριά από τον σύζυγό της


Διαφ.



Η Αθηνά Οικονομάκου ταξιδεύει συχνά, τόσο για επαγγελματικούς, όσο και για προσωπικούς λόγους και ένας από τους αγαπημένους της προορισμούς είναι το Γύθειο, από το οποίο κατάγεται.

Μάλιστα, το σπίτι που έχει στην περιοχή είναι ονειρικό και το σημείο που βρίσκεται έχει μαγευτική θέα, με αποτέλεσμα η ηθοποιός να επισκέπτεται σε κάθε ευκαιρία.

Έτσι, λοιπόν, ταξίδεψε μέχρι εκεί, χθες, Πέμπτη και έκανε ένα insta story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, λέγοντας μια καληνύχτα από το σημείο.

Το περίεργο είναι ότι η θέα είναι η ίδια με αυτή που δημοσιεύει πάντα από το σημείο, αλλά αυτή τη φορά επέλεξε να μην κάνει γνωστή την τοποθεσία.

Η Αθηνά Οικονομάκου επισκέφθηκε το εξοχικό της στο Γύθειο

Η Αθηνά Οικονομάκου στο Γύθειο

Το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου στο Γύθειο

Το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου στο Γύθειο είναι εντυπωσιακό. Βρίσκεται σε ύψωμα και έχει θέα την θάλασσα, αλλά και στον φάρο Κρανάη, που έχει απόσταση 500 μ. από το λιμάνι.

Η Αθηνά Οικονομάκου μαζί με την οικογένειά της, σχεδόν κάθε καλοκαίρι ταξιδεύουν στο Γύθειο, προκειμένου να περάσουν μερικές ήρεμες ημέρες, αλλά και για να δει την οικογένεια της, αφού ο αδερφός της μένει μόνιμα εκεί με την σύζυγό του και τα παιδιά του.

Επίσης, διαθέτει μεγάλα μπαλκόνια, αλλά και μεγάλο κήπο, με πολλά λουλούδια και φυτά, όπως άλλωστε έχει και στο σπίτι της στα βόρεια Προάστια της Αθήνας, οι εξωτερικοί τοίχοι είναι από πέτρα, ενώ στο εσωτερικό, η διακόσμηση είναι πολύ σύγχρονη με ανοιχτούς τόνους στις αποχρώσεις.

Η Αθηνά Οικονομάκου στο Γύθειο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: