Όλοι την έχουν για νεότερη: Η Μυρτώ Αλικάκη φανερώνει την ηλικία της και μας δείχνει το σώμα της χωρίς ρετούς

June 17, 2022

Όλοι την έχουν για νεότερη: Η Μυρτώ Αλικάκη φανερώνει την ηλικία της και μας δείχνει το σώμα της χωρίς ρετούς


Διαφ.



Η Μυρτώ Αλικάκη είχε τα γενέθλιά της, στις 14 Ιουνίου και δεν δίστασε να αναφέρει ότι έκλεισε τα 50, διαθέτοντας ένα καλλίγραμμο κορμί, που θα ζήλευαν ακόμη και νεότερες γυναίκες.

Γενέθλια για τη Μυρτώ Αλικάκη

Στο περιθώριο της φωτογράφησης των πρωταγωνιστών για την παράσταση «Τέλειοι ξένοι», που θα «ανέβει» στο θέατρο «Αθηνά», τον Οκτώβριο, η ηθοποιός, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα”, υπογράμμισε «είμαι 50 ετών, νιώθω πολύ καλά, πολύ νέα, γεμάτη ενέργεια. Είμαι πολύ καλύτερα με τον εαυτό μου».

Όσον αφορά την πρόσφατη καταγγελία που έκανε, μέσω των social media, η Γιούλικα Σκαφιδά, η οποία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, η Μυρτώ Αλικάκη επεσήμανε «γνωρίζω την ιστορία με τη Γιούλικα Σκαφιδά, υπερασπίστηκε δικό της πρόσωπο και της βγάζω το καπέλο. Με σόκαρε το γεγονός και της είχα πει ότι έπρεπε να προσέχει».

Από την πλευρά του, ο Πέτρος Λαγούτης, αναφερόμενος στη συνεργασία του με την ηθοποιό και μητέρα των δύο γιων του, σημείωσε «είναι πολύ ωραίο που είμαι στη σκηνή με τη Μυρτώ Αλικάκη. Ο μεγάλος γιος μας ακολούθησε τα επαγγελματικά μας βήματα, ώρα καλή στην πρύμνη του. Τον έχουμε ενημερώσει για τις δυσκολίες της δουλειάς».

Το αψεγάδιαστο κορμί της Μυρτώς Αλικάκη στα 50 της

Μυρτώ Αλικάκλη κορμί


Πηγή

Διαβάστε επίσης: