Survivor trailer 19/06: «Ήρθε η ώρα να…» – Ανατροπή από Λιανό φέρνει πάνω-κάτω στο παιχνίδι (Video)

June 18, 2022

Survivor trailer 19/06: Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε έχουμε φθάσει στο Survivor 5 με τον Γιώργο Λιανό στο trailer που βλέπουμε για το επεισόδιο της Κυριακής (19/06) να κάνει μία ανακοίνωση «βόμβα» και να φέρνει τα πάνω – κάτω στο παιχνίδι. Ενώ, ξέφυγαν τα πράγματα μετά την προχθεσινή αποχώρηση στο Survivor 5, εκεί που χαιρέτισε και αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ ο Γιώργος Ταλάντσεβ!


Διαφ.

Δείτε παρακάτω το ανατρεπτικό trailer του Survivor για το επεισόδιο της Κυριακής (19/06):

Survivor 5: "Έπιασε τη καλή" ο Γιώργος Ταλάντσεβ - Με αυτό το υπέρογκο ποσό επιστρέφει Ελλάδα

Ένα άκρως ανατρεπτικό επεισόδιο περίμενε τους τηλεθεατές του Survivor 5 το βράδυ της Πέμπτης(16/6), με τους παίκτες του reality επιβίωσης να έρχονται αντιμέτωποι με την αποχώρηση ενός φαβορί.

Ο παίκτης που αποχώρησε είναι ο Γιώργος Ταλάντσεβ, με τον Άρη Σοϊλέδη να ξεσπάει σε κλάματα.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

Φυσικά, απόλυτα κερδισμένος και αυτού του συμβουλίου αποχώρησης δεν ήταν άλλος από τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος κατάφερε να “σπάσει” το ρεκόρ του ελληνικού Survivor, που είχε μέχρι τώρα ο Τριαντάφυλλος, καθώς έχει παραμείνει στο παιχνίδι και τις 11 φορές που έχει τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

“Ο προκάτοχός μου έσπαγε ρολόγια, εγώ δεν ξέρω αν θα σπάσω το ρεκόρ“, δήλωσε ο φαρμακοποιός λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος, αναφερόμενος στον γνωστό τραγουδιστή και πρώην παίκτη του Survivor 4.

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ μπήκε στο Survivor 5 στα μέσα Φεβρουαρίου.

Ο παίκτης κατάφερε να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο για περίπου 16 εβδομάδες, αποχωρώντας αναπάντεχα, αλλά συγκεντρώνοντας ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Σύμφωνα με τα ποσά που έχουν διαρρεύσει, ο Γιώργος Ταλάντσεβ έπαιρνε 1.000 ευρώ την εβδομάδα, συνεπώς, έλαβε περίπου 16.000 ευρώ για τη συμμετοχή της στο Survivor 5.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: