Δεν σταμάτησε να της χαϊδεύει την κοιλίτσα: Η 1η δημόσια εμφάνιση του Κουτσόπουλου με την έγκυο σύντροφό του

June 18, 2022

Δεν σταμάτησε να της χαϊδεύει την κοιλίτσα: Η 1η δημόσια εμφάνιση του Κουτσόπουλου με την έγκυο σύντροφό του


Διαφ.



Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου, οι οποίοι σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Ο σεφ και κριτής του MasterChef με την ηθοποιό που ξεχωρίσαμε στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» και μετέπειτα είδαμε να πρωταγωνιστεί στη σειρά «Μόλις Χθες», έχουν κρατήσει τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, χωρίς ωστόσο να κρύβουν τον έρωτά τους.

Τα νέα για την εγκυμοσύνη είχαν γίνει γνωστά μέσω ρεπορτάζ, ενώ αργότερα ο σεφ είχε κάνει ανάρτηση για τη γιορτή της μητέρας. Το ζευγάρι, όπως είχε αποκαλύψει ο Πάνος Ιωαννίδης περιμένει αγοράκι.

Το βράδυ της Πέμπτης ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τη σύντροφό του, Χρύσα Μιχαλοπούλου πραγματοποίησαν την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τα νέα για την εγκυμοσύνη της ηθοποιού.

Το ζευγάρι βρέθηκε στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων το βράδυ της Πέμπτης στη sold out συναυλία του Εισβολέα με τους Χατζηφραγκέτα.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το okmag, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος χαϊδεύει τρυφερά τα μαλλιά της αγαπημένης του και στη συνέχεια τη φουσκωμένη κοιλιά της, όσο εκείνη απολαμβάνει τα τραγούδια.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου είχε τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά και φορούσε ένα oversized λευκό πουκάμισο.

Οι δυο τους βρίσκονταν στο πλάι της σκηνής που συνήθως συγκεντρώνεται λιγότερος κόσμος, για να μη στριμωχτούν.

Στιγμές από τη βραδιά δημοσίευσε και η ίδια η Χρύσα Μιχαλοπούλου στο Instagram της, χωρίς ωστόσο να μαρτυρά την παρέα της.



Πηγή

Διαβάστε επίσης: