Φρίκη: 18 μηνών παιδάκι βρέθηκε κλειδωμένο σε κλουβί μαζί με ποντίκια και φίδια! – Viral

June 19, 2022

Αντιμέτωποι με φρικιαστικές εικόνες βρέθηκαν αστυνομικοί του Τενεσί, καθώς βρήκαν μέσα σε κλουβί γεμάτο ποντίκια και φίδια, ένα παιδί 18 μηνών!



Το παιδάκι ήταν μέσα σε ένα κλουβί για σκύλους και στο ίδιο μέρος υπήρχαν άπειρα ζώα σε κακή κατάσταση, τα οποία οι εθισμένοι στην κάνναβη, γονείς του παιδιού πουλούσαν για να ζήσουν. Επίσης, ανατριχιαστικό είναι αυτό που συνέβη σε μια οικογένεια, με το 6χρονο παιδί της να γλιστρά από την αυτοσχέδια λεκάνη, που είχαν φτιάξει οι γονείς του, με αποτέλεσμα να βιώσει έναν φρικτό θάνατο, αφού πνίγηκε.

Παράλληλα, οι Αρχές βρήκαν επίσης εκεί 56 σκυλιά, 10 κουνέλια, 86 κοτόπουλα, παπαγάλους, γάτες, χάμστερ ενώ παντού τριγυρνούσαν ποντίκια. Σύμφωνα με την Mirror, η Αστυνομία εικάζει ότι το παιδί έχει ζήσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του σε κλουβί, μέσα σε απίστευτη βρώμα.

«Ήταν θλιβερό να βλέπεις τις συνθήκες στις οποίες ζούσε αυτό το παιδί. Δεν υπήρχε τίποτα για αυτό το μωρό έξω από το κλουβί στο οποίο βρισκόταν. Όλα τα παιχνίδια του ήταν εκεί μαζί του. Δεν υπήρχαν άλλα παιχνίδια, ούτε κουβέρτες γι' αυτό», είπε ο σερίφης της κομητείας Henry Monte Belew. Για την υπόθεση συνελήφθησαν η μητέρα του Χέδερ, ο πατριός του Τόμας και ο παππούς του Τσαρλς.

φιδι-δαγκωμα

Σοκ: 28χρονη γέννησε μωρό χωρίς χέρια και πόδια

Ένα μωρό που γέννησε μια 28χρονη χωρίς πόδια και χέρια, λόγω σπάνιας γενετικής διαταραχής, έχει αφήσει τους γιατρούς και τα μέλη της οικογένειάς τους άναυδα στην Ινδία. Επίσης, αυτό το μωρό που θα δείτε εδώ έχει κάτι το ξεχωριστό. Μόλις η νοσοκόμα καθάρισε το πρόσωπό του, έπαθε πλάκα.

Σύμφωνα με αναφορές, το μωρό γεννήθηκε με αυτοσωμική υπολειπόμενη συγγενή διαταραχή – επιστημονικώς Tetra-Amelia - η οποία χαρακτηρίζεται από την απουσία και των τεσσάρων άκρων. Το βίντεο δείχνει μια γυναίκα να κρατά το μωρό που δεν έχει ούτε χέρια ούτε πόδια και να είναι τυλιγμένο σε κουβέρτα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: