Ξανθιά και χωρίς το μονόφρυδο: Την Σοφία Χατζηπαντελή, 5 χρόνια πριν, δεν θα την γνώριζε ούτε η Βίκυ Καγιά

June 20, 2022

Ξανθιά και χωρίς το μονόφρυδο: Την Σοφία Χατζηπαντελή, 5 χρόνια πριν, δεν θα την γνώριζε ούτε η Βίκυ Καγιά


Διαφ.



Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ανάμεσα στα νέα μέλη της κριτικής επιτροπής του GNΤΜ εν όψει του πέμπτου κύκλου του reality μόδας που έρχεται τη νέα σεζόν στο STAR.

Το 26χρονο μοντέλο θα έχει θέση special guest κριτή στο GNTM, αφού θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή μόνο για τις διαδικασίες των auditions.

Με Ελληνοκύπριο πατέρα και Βρετανίδα μητέρα, η Σοφία Χατζηπαντελή έχει κάνει το δικό της statement κατά των στερεότυπων προτύπων της ομορφιάς και είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο για τα ενωμένα, πυκνά φρύδια της.

Μάλιστα, απαντά με άνεση όταν την ρωτούν για τα φρύδια της, τα οποία έχει ονομάσει «Βερόνικα».

«Δεν το κάνω όλο αυτό για να πείσω τον κόσμο να συμπαθήσει τα φρύδια μου. Περισσότερο το κάνω για να δείξω ότι κάθε άνθρωπος μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του έχοντας μια προτίμηση. Προσωπικά, πιστεύω ότι φαίνομαι πιο ωραία έτσι. Υπάρχουν άνθρωποι που διαφωνούν, αλλά είμαι απόλυτα κουλ με αυτό», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Επίσης σύμφωνα με την ίδια τα μεγάλα και πυκνά φρύδια τα κληρονόμησε από τη μητέρα της, η οποία την ενέπνευσε να τα φροντίζει και να νιώθει περήφανη γι’ αυτά από τότε που ήταν μικρή.

Πώς ήταν η Σοφία Χατζηπαντελή στο παρελθόν

Η Σοφία Χατζηπαντελή με καταγωγή από την Ελλάδα και την Κύπρο έχει κάνει εντύπωση με το βιογραφικό της, αλλά κυρίως με την εμφάνισή της. Το ενιαίο φρύδι της τραβάει τα βλέμματα – και δυστυχώς όχι πάντα για καλό.

Το 26χρονο μοντέλο, λίγο πριν αφήσει τα φρύδια της να ενωθούν και αγκαλιάσει την τριχοφυΐα ανάμεσα στα μάτια της, έκανε ακόμα πειράματα με το πώς ήθελε να διατηρεί τη συγκεκριμένη περιοχή.

Πριν έρθουν τα εξώφυλλα και οι διαφημιστικές καμπάνιες, η 20χρονη τότε Σοφία, είχε ξεκινήσει να ασχολείται με το youtube. Είχε ανοίξει μάλιστα και το δικό της κανάλι, στο οποίο ανέβασε 30 βιντεάκια και έχει μείνει ανενεργή για κάτι παραπάνω από 2 χρόνια.

Το 2017, η Σοφία Χατζηπαντελή είχε ανεβάσει το πρώτο της βίντεο, στο οποίο μας αποκαλύπτει 20 πράγματα που έμαθε στα 20 χρόνια ζωής της. Σε αυτό το βίντεο, λοιπόν, τη βλέπουμε αρκετά διαφορετική από την σημερινή της εικόνα. Το unibrow δεν υπάρχει και τα μαλλιά της είναι κατάξανθα.

«Ο κόσμος πάντα με ρωτάει αν με νοιάζουν τα βλέμματα. Φυσικά με νοιάζουν, με κοιτάνε όλη την ώρα. Αλλά με κοιτάζουν όλη μου τη ζωή και όχι για τα φρύδια μου. Με κοίταζαν πάντα για το στιλ μου. Πιστεύουν ότι το κάνω για να τραβήξω την προσοχή. Επίσης πιστεύουν ότι έχω πάντα αυτοπεποίθηση.

Πέρασα μια περίοδο που φορούσα γυαλιά ηλίου κάθε μέρα για να κρύψω τα φρύδια μου. Έσκυβα το κεφάλι γιατί ήμουν τόσο ανασφαλής. Την ίδια μέρα, όταν ήμουν στο σπίτι μου, κοιταζόμουν στον καθρέφτη, το έβλεπα και έλεγα “μου αρέσει πολύ, είναι πολύ κουλ”. Μόλις έβγαινα έξω στον κόσμο, ήταν όλο λάθος. Μου φαινόταν τρελό που άλλαζα έτσι γνώμη και αγαπούσα και μετά μισούσα τον εαυτό μου εξαιτίας όλων των άλλων».

«Όσο πιο πυκνά γίνονταν τα φρύδια μου, τόσο περισσότερο τα αγαπούσα»

«Με κοιτάνε περίεργα κάθε μέρα. Και δέχομαι και πολλά αρνητικά σχόλια online. Πολύ μίσος online. Αν υπάρχει όμως ένα κακό σχόλιο, έχω έναν στρατό ανθρώπων που με υποστηρίζει[…] Μας έχουν πει να κάνουμε κάποια πράγματα. Όταν είσαι σε αυτή την ηλικία, κάνε αυτό. Και μετά λες “μα γιατί να το κάνω;”», είχε πει σε συνέντευξή της.

Έχει σπουδάσει μάρκετινγκ στο Πανεπιστήμιο του Maryland και είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο σημαντικά μοντέλα της γενιάς της. Στο προφίλ της στο Instagram αναδεικνύει το κίνημα Unibrowmovement, το οποίο υποστηρίζει στο έπακρο.

Επιπλέον σημαντικά σημεία στη ζωή της αποτελούν οι εμφανίσεις σε περισσότερα από 50 διάσημα περιοδικά μόδας παγκοσμίως, όπως τα Vogue, New York Times, Vanity Fair, Elle και Harpers Bazaar, ενώ φυσικά έχει συνεργαστεί με τη Chanel και τη Fenty Beauty.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: