Survivor: «Αν κερδίσει ο Σοϊλέδης το έπαθλο, θα κάνει υπερπολυτελή ζωή και θα νοικιάζει βίλες στη Γλυφάδα»

June 20, 2022

Survivor: «Αν κερδίσει ο Σοϊλέδης το έπαθλο, θα κάνει υπερπολυτελή ζωή και θα νοικιάζει βίλες στη Γλυφάδα»


Διαφ.



Survivor: Ο Σπύρος Μαρτίκας θέλησε να ξεγυμνώσει τον Άρη Σοϊλέδη, τον πιο δυνατό παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης.

Αρχικά αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να είναι ο νικητής του φετινού survivor, υπογραμμίζοντας «μου είναι αδιανόητο να μην μπορώ να εκφράσω και να μοιραστώ μαζί σας ότι πραγματικά δεν θέλω από τον τελικό, αν φτάσω και με αξιώσετε εσείς και ο Θεός, να κερδίσω αυτό το έπαθλο, μιας και με οδηγείται για 11η φορά σε αυτό το σημείο, για μένα δεν θέλω ούτε ένα ευρώ! Θέλω αυτό το έπαθλο να πάρει τη μέγιστη αξία μέσα σε όλα αυτά που έχω περάσει εδώ και εσείς είδατε».

Ο Σπύρος Μαρτίκας σχολιάζει τα σχέδια του Άρη Σοϊλέδη μετά το survivor

Για τα σχέδια του Άρη Σοϊλέδη, σε περίπτωση που κερδίσει το survivor, ο Σπύρος Μαρτίκας επεσήμανε «όταν ακούω παράλληλα με τη δική μου ιδέα κάποιες άλλες, οι οποίες προκαλούν αντίθετα συναισθήματα. Όταν κάποιος τολμάει να πει ότι αν κερδίσει το έπαθλο θα κάνει υπερπολυτελή ζωή και θα νοικιάζει βίλες στην περιοχή της Γλυφάδας. Όταν αυτός προκαλεί με τη δική του ιδέα και την πρόθεση για το τι θα κάνει ως νικητής και παίρνοντας τα πάντα μέσα από αυτό το παιχνίδι, αλλά και το έπαθλο, πείτε μου… Πόσο θεμιτό είναι εκείνος να λέει και να εκφράζει την δική του ιδέα πως θα το αξιοποιήσει και πόσο αθέμιτο είναι να λέω εγώ τη δική μου ιδέα στον κόσμο».

Και κατέληξε «σαφώς αν θέλεις να κάνεις κάτι καλό, θα μου πει κάποιος, δεν χρειάζεται να το λες. Ναι, αλλά όταν θα θες να κάνεις και κάτι κακό γιατί θα πρέπει να το ακούς; Αφήνω το δίλημμα μου και σας δίνω με πολύ θάρρος την ιδέα μου».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: