Survivor spoiler 20/06: Εξελίξεις με την αποχώρηση της Ασnμίνας Χατζηανδpέου! Το ανακοινώνει άμεσα ο Λιανός

June 20, 2022

Survivor spoiler: Το Survivor 5 ήταν ίσως ένα από τα πιο σκληρά, που έχουμε δει από τις ελληνικές εκδόσεις του ριάλιτι επιβίωσης, μα και παράλληλα από τα πιο συζητήσιμα, ως προς το ποιες είναι πραγματικά οι συνθήκες, που αντιμετωπίζουν οι διαγωνιζόμενοι, αν και σε κάθε περίπτωση μόνο εύκολες δεν είναι.


Διαφ.

Έχει αφεθεί να εννοηθεί από πολλούς, πάντως, ότι ο κύκλος αυτός υπήρξε αρκετά… ζόρικος για όλους, αν και έχουμε φτάσει πια στο τέλος. Με 2.5 εβδομάδες να έχουν απομείνει για το φινάλε του παιχνιδιού και την ανακοίνωση του νικητή στο Άλσος Βεΐκου, οι παίκτες οφείλουν πια να δώσουν όσα τους έχουν μείνει, ιδίως πνευματικά, για να φτάσουν στο τέλος.

Ορισμένοι εξ αυτών, μάλιστα, βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο από την πρώτη ημέρα και η Ασημίνα Χατζηανδρέου βρίσκεται σε αυτή τη λίστα. Μέσα από πολλές κακουχίες, τραυματισμούς και άλλες δυσκολίες, η ποδοσφαιρίστρια έχει αποδειχθεί... μαχητική ψυχή που δε σταματά να παλεύει, έχοντας φτάσει με την αξία της στην τελική επτάδα και ελπίζοντας, ότι ο τελικός θα τη βρει εκεί.

Survivor spoiler: Η αλήθεια για το αν είμαστε μπροστά στο τέλος της Ασημίνας

Το κακό, όμως, είναι πως για άλλη μια φορά έχει μπει στο μάτι του κυκλώνα. Η νέα κλίκα, όπως αυτή αποτυπώνεται ξεκάθαρα στο τελευταίο trailer, την έχει στοχεύσει και η ίδια επιχειρεί να μείνει όρθια, αν και όπως μαθαίνουμε αυτή θα είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, τιθέμενη ξανά στην κρίση του κοινού.

Με τη στήριξη του Χρήστου Δάντη ελπίζει να φτάσει μέχρι το τέλος και να συμμετάσχει στον τελικό του ριάλιτι, αλλά αυτή η εβδομάδα μοιάζει πιο κρίσιμη από ποτέ. Αν, μάλιστα, έχει αντιπάλους τον Σπύρο Μαρτίκα και άλλον έναν ισχυρό παίκτη, τα πράγματα γίνονται δύσκολα και η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού την Πέμπτη (23/6) θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Όσο για το ποιες είναι πραγματικά οι πιθανότητές της; Έχουμε δει πολλές ανατροπές και σε αυτό τον κύκλο, οπότε θα διαλέξουμε να μην προδικάσουμε. Σε αντίθεση με την προηγούμενη εβδομάδα, όμως, θα προβλέψουμε πως η νέα ψηφοφορία θα είναι η πιο αμφίρροπη από την πρώτη μέρα της Ασημίνας...


Πηγή

Διαβάστε επίσης: