Θpήvoς και ερωτηματικά στην Πάτρα: Βρέθηκε νεκρή ξαφνικά, στο κομοδίνο της είχε σόδα και ξίδι

June 21, 2022

Θpήvoς και ερωτηματικά στην Πάτρα: Βρέθηκε νεκρή ξαφνικά, στο κομοδίνο της είχε σόδα και ξίδι


Διαφ.



60χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή, στις Αλυκές της Κάτω Αχαΐας, το περασμένο Σάββατο, έχοντας στο κομοδίνο της ένα μπουκάλι ξίδι και κορτιζόνη.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, στην 60χρονη, που δεν έπασχε από κάτι σοβαρό, απευθύνθηκε ένας γείτονας κι επειδή δεν έπαιρνε απάντηση από το εσωτερικό του σπιτιού, υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Επί τόπου έφτασαν στο σημείο άνδρες από το τμήμα της Κάτω Αχαΐας και παράλληλα κλήθηκε το ΕΚΑΒ που διακόμισε την άτυχη γυναίκα στο Κέντρο Υγείας, αλλά ήταν ήδη νεκρή.

Η 60χρονη γυναίκα φαίνεται πως προσπάθησε ν’ αντιμετωπίσει μόνη της ένα τσίμπημα

Λαμβάνοντας υπόψη ότι δίπλα στην 60χρονη βρέθηκαν κορτιζόνη και ξίδι, εικάζεται ότι κάποια μέλισσα ή σφήκα την τσίμπησε και αποφάσισε να αντιμετωπίσει μόνη της το τσίμπημα.

Ο σύζυγος της αδικοχαμένης γυναίκας δεν ήταν στο σπίτι εκείνη την στιγμή, διότι εργάζεται σε κρουαζιερόπλοιο και βρισκόταν στην Κέρκυρα και όταν ειδοποιήθηκε επέστρεψε εσπευσμένα στο σπίτι τους.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της 60χρονης θα ρίξει η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, που έγινε χθες, Δευτέρα, στην Πάτρα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: