Σούσουρο με τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Η Ελπίδα Νίνου έμαθε ότι είχε παράλλnλη σχέσn – Κόντεψε να μας σκοτώσει»

June 21, 2022

Σούσουρο με τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Η Ελπίδα Νίνου έμαθε ότι είχε παράλλnλη σχέσn – Κόντεψε να μας σκοτώσει»


Διαφ.



Συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha «Super Κατερίνα» παραχώρησε ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος. Ο ηθοποιός μίλησε για την απιστία του Πέτρου Φιλιππίδη που είχε ανακαλύψει η σύζυγός του αλλά και για την συνεργασία που είχε μαζί του.

«Πήγα για να συμπαρασταθώ στις κυρίες αυτές που έκαναν τις καταγγελίες. Ανταλλάξαμε μερικά βλέμματα με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Δε μου αρέσει η εικόνα αυτή, να βλέπω με χειροπέδες αυτόν τον άνθρωπο. Είχαν γίνει τότε και κάποια περιστατικά που η Ελπίδα Νίνου τον είχε πιάσει να έχει κάποια σχέση. Είχε δει στο τηλέφωνό του κάποια μηνύματα και τηλέφωνα. Μάλιστα ερχόταν στο θέατρο και δεν μας μιλούσε εμάς. Τον στήριξε τόσα χρόνια που γίνονταν έκτροπα, να μην το στηρίξει τώρα; Ξέρω ότι θα βγούνε στη φόρα κι άλλα περιστατικά για τον Φιλιππίδη» ανέφερε ο Γιώργος Λαμπάτος.

«Με είχε χτυπήσει επάνω στη σκηνή, μου είχε πετάξει ένα τασάκι στον αστράγαλο και με την Νικολέτα Βλαβιανού κόντεψε να μας σκοτώσει. Πέρασε μια λάμπα πάνω από το κεφάλι μας. Είχα ένα μεγάλο πόλεμο από τον Πέτρο Φιλιππίδη, μια ζήλια, φθόνος. Δεν ήθελε κάποιος άλλος εκτός από αυτόν να έχει απήχηση στον κόσμο» δήλωσε ο Γιώργος Λαμπάτος στη συνέχεια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: