Πάτρα: Η φωτογραφία που ανέβασε η Ρούλα Πισπιρίγκου με τη Μαλένα λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί το κοριτσάκι (video)

June 21, 2022

Ένα νέο ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη μικρή Μαλένα, το ένα από τα τρία κορίτσια της οικογένειας Δασκαλάκη Πισπιρίγκου που δολοφονήθηκαν, σύμφωνα και με το νέο πόρισμα των ιατροδικαστών.


Διαφ.

Δείτε επίσης: Ξεσπά η Ρούλα Πισπιρίγκου: «Πάνε να μου φορτώσουν και τους άλλους δύο θανάτους»

Εκπομπή του ΑΝΤ1 ανέσυρε μια ανάρτηση της Ρούλας Πισπιρίγκου από τα social media, με την άτυχη Μαλένα, να βρίσκεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου, ελάχιστες ώρες πριν φύγει από την ζωή. Σύμφωνα με όσα έχουν κατατεθεί και όπως προκύπτει από τις δηλώσεις των γονιών των τριών κοριτσιών, η Μαλένα είχε κάνει χημειοθεραπεία και αντιδρούσε καλά, ήταν ευδιάθετη και ετοιμαζόταν να λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Μάλιστα, η κατάσταση του κοριτσιού ήταν τόσο καλή που το ίδιο ζήτησε και έφαγε σουβλάκι, λίγες ώρες πριν φύγει από την ζωή, από το χέρι του ανθρώπου που την οδήγησε σε ασφυξία. Η φωτογραφία, όπως αναφέρει το συνοδευτικό κείμενο που έχει γράψει η Ρούλα Πισπιρίγκου στην ανάρτηση της, έχει τραβηχτεί στις 13 Απριλίου 2019, στις 14:30.

φωτογραφια-πισπιριγκου

Όπως συμπληρώνει η προφυλακισμένη ως παιδοκτόνος για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, «16:40 άκουσα τελευταία φορά την φωνή σου». Η φωτογραφία αναρτήθηκε στα social media 15 μήνες μετά από τον θάνατο του κοριτσιού.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης, σύμφωνα με την δικογραφία, ο θάνατος της Μαλένας προσδιορίζεται στις 18:05 της ίδιας ημέρας, δηλαδή περίπου 3,5 ώρες αφότου το παιδί εμφανίζεται στην φωτογραφία ευδιάθετο και σε καλή κατάσταση να τρώει το σουβλάκι.

Ο Γιώργος Λιάγκας επεσήμανε πως στην φωτογραφία αυτή «δεν υπάρχει κανένα σημαδάκι στο πρόσωπο του. Ο κ. Λέων είπε ότι εικάζουμε πως οι τρεις κοκκινίλες στο πρόσωπο του παιδιού, που έχουν αποτυπωθεί και στην φωτογραφία από το νεκροτομείο, είναι τα σημάδια από τα τρία δάχτυλα του ανθρώπου που έβαλε το χέρι του και έπνιξε το παιδί».

«Ο κ. Λέων είπε πως για τρία λεπτά ο άνθρωπος που έφραξε την αναπνοή του παιδιού, έβλεπε το παιδί να βασανίζεται και να ψυχορραγεί», προσέθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Εκτάκτως στη ΓΑΔΑ η αδερφή της Πισπιρίγκου

Με τη Δήμητρα Πισπιρίγκου να μεταβαίνει εκτάκτως στον 11ο όροφο της ΓΑΔΑ για κατάθεση ως μάρτυρας και ανοικτό το ενδεχόμενο άσκησης νέων ποινικών διώξεων, σε βάρος της προφυλακισμένης αδερφής της, Ρούλας, περνάει στην τελική της φάση η πολύκροτη υποθεση της Πάτρας.

Το πόρισμα Καρακούκη - Καλoγρηά, λειτουργησε ως καταλύτης και επιτάχυνε τις διαδικασίες, με τις πληροφορίες να αναφέρουν οτι μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα έχει κλείσει η δικογραφία που σχηματίζει το Ανθρωποκτονιών.

Για τους αναλυτές της Ασφάλειας, είναι φανερό πλέον το τι έχει συμβεί και μάλιστα, φαίνεται να έχουν φθάσει στο σημείο να εκτιμούν τι ακριβως γινόταν χρονικά, κάθε φορά που ένα απο τα τρια παιδιά του ζεύγους Δασκαλακη - Πισπιρίγκου, έφευγε απο τη ζωή.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: