Survivor spoiler 23/06: Παρελθόν από το Survivor μεγάλο φαβορί, 2 βδομάδες πριν το φινάλε!

June 21, 2022

Survivor spoiler: Μεγάλη ανατροπή μεγατόνων στο Survivor 5 και έχει να κάνει με τους υποψίους προς αποχώρηση αυτή της εβδομάδας.



Μετά την Ασημίνα που σας αποκαλύψαμε πρώτοι χτες πως θα είναι η πρώτη υποψήφια στην κάλπη θα βγει σήμερα και η Μαίη Εμμανουηλίδου, με την 4αδα να χτυπάει την απέναντι ομάδα που είναι ένας λιγότερες. Ωστόσο δεν θα τους γίνει το χατίρι με τον Άρη Σοϊλέδη, αφού ο ποδοσφαιριστής εξασφαλίζει δύο ασυλίες και δεν θα είναι αυτόματα υποψήφιος προς αποχώρηση, ενώ αύριο δεν θα πάρει και μέρος στον τρίτο αγώνα ασυλίας.

Επομένως Ασημίνα Χατζηανδρέου και Μαίη Εμμανουηλίδου είναι οι 2 υποψήφιες προς αποχώρηση! Ποιος θα είναι ο τρίτος; Μα φυσικά ο Σπύρος Μαρτίκας για δύο λόγους. Πρώτον αγωνιστικά! Και δεύτερον η κλίκα θα θελήσει να τον βάλει απέναντι στα δύο κορίτσια, αφού έχει αποδείξει πόσο δυνατός είναι στις ψηφοφορίες, ώστε να αποχωρήσει είτε η Μαίη, είτε η Ασημίνα.

Δηλαδή υποψήφιους προς αποχώρηση βλέπουμε την Ασημίνα, την Μαίη και τον Σπύρο. Και για ποιον χτυπάει η καμπάνα. Μα φυσικά για την Μαίη, η οποία αγωνιστικά φαντάζει ως από τα μεγάλα φαβορί του Survivor, μετά τον Άρη Σοϊλέδη, στον τομέα της ψηφοφορίας όμως μας κάνει κάπως για αδύναμη! Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί το σκεπτικό μας. Προσοχή δεν πρόκειται για κάποιο spoiler, άλλωστε δεν έχει γίνει ακόμα η ψηφοφορία, όμως για σκέψεις μας που σπάνια πέφτουν έξω. Απόλυτο φαβορί λοιπόν για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα η Μαίη Εμμανουηλίδου.

Survivor spoiler 23/06: Παρελθόν από το Survivor μεγάλο φαβορί, 2 βδομάδες πριν το φινάλε!

Δείτε με την ευκαιρία παρακάτω το trailer του Survivor για το επεισόδιο της Τρίτης (21/06):


Πηγή

Διαβάστε επίσης: