Η παχύτερη γυναίκα στον κόσμο ζυγίζει 317 κιλά και παρακαλάει τον κούκλο πρώην της να τη βοηθήσει να τα χάσει

June 21, 2022

Η παχύτερη γυναίκα στον κόσμο ζυγίζει 317 κιλά και παρακαλάει τον κούκλο πρώην της να τη βοηθήσει να τα χάσει


Διαφ.



Η πιο παχιά γυναίκα στον κόσμο έχασε 44 κιλά κάνοντας… έρωτα!

Η Πολίν Πότερ ζυγίζει 317 κιλά και είναι η πιο παχιά γυναίκα στον κόσμο. Εξαιτίας αυτών, δεν μπορεί να περπατήσει και γι’ αυτό κινείται με ένα αμαξίδιο.

Έχει προσπαθήσει να χάσει βάρος, κάνοντας ασκήσεις σε πισίνα, αλλά δεν τα έχει καταφέρει. Μια συνάντηση με τον πρώην άνδρα της που κατέληξε σε σ3ξ, όμως, την έκανε να χάσει λίπος και έτσι βρήκε τη λύση στο πρόβλημα των κιλών της.

«Δεν μπορώ να κουνηθώ πολύ στο κρεβάτι, αλλά καίω 500 θερμίδες σε κάθε συνεδρία. Το σ3ξ είναι πολύ ωραία γυμναστική», είπε η Πότερ σε συνέντευξή της.

Ζήτησε από τον πρώην να κάνουν 7 φορές την ημέρα σ3ξ, για να χάσει κιλά. Και έπιασε, όπως υποστηρίζει. Από τη στιγμή που έβαλε σε εφαρμογή τη συγκεκριμένη πρακτική έχει χάσει 44 κιλά.

Αυτό που θέλει να καταφέρει η Πολίν είναι να χάσει κιλά, για να πάει για ποδήλατο με τον γιο της.

Η Πότερ και ο Άλεξ γνωρίστηκαν μέσω του διαδικτύου το 2002 και παντρεύτηκαν το 2005. Το ζευγάρι χώρισε 3 χρόνια αργότερα, καθώς η Πότερ δεν κατάφερε να δεθεί με την κόρη του Άλεξ.

Όταν ο Άλεξ έμαθε ότι η πρώην σύζυγός του μπήκε στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ως η πιο βαριά γυναίκα στον κόσμο, αποφάσισε να την επισκεφθεί και η φλόγα μεταξύ των δύο δεν άργησε να αναζωπυρωθεί.

Το βίντεο είναι από το 2013, αλλά επανήλθε στα social media, αυτή την εβδομάδα, με το θέμα να βρίσκεται σε διεθνείς ιστοσελίδες ξανά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: