Διέρρευσε φώτο από παπαράτσι: Η καλλονή στο πλευρό του Γιάννη Λάτσιου που «βάζει κάτω» και την Μενεγάκη

June 22, 2022

Διέρρευσε φώτο από παπαράτσι: Η καλλονή στο πλευρό του Γιάννη Λάτσιου που «βάζει κάτω» και την Μενεγάκη


Διαφ.



Άλλη μία ξανθιά καλλονή στη ζωή του προέδρου του Open, Γιάννη Λάτσιου, υπάρχει όπως όλα δείχνουν μετά το διαζύγιό του με την Ελένη Μενεγάκη.

Ο Γιάννης Λάτσιος είδε το διαζύγιο με την Ελένη Μενεγάκη να στοιχίζει, αλλά με τα 12 χρόνια να έχουν περάσει, δείχνει να έχει προχωρήσει στο επόμενο «βήμα» στη ζωή του.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον πρώην σύζυγο της παρουσιάστριας και νυν πρόεδρο του Open, «φουντώνοντας» τις σχετικές φήμες. Σύμφωνα με το «Yes Magazine», ο Γιάννης Λάτσιος, που μένει τελευταία με το γιο του, είναι ξανά ερωτευμένος με μια επίσης ξανθιά γυναίκα, στην οποία μάλιστα έκανε πρόταση γάμου.

Η νέα σύντροφος του πρώην ισχυρού άνδρα του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιου, δέχθηκε την πρόταση, με τους δύο να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. «Έλα να κάνουμε μαζί μια νέα οικογένεια», φέρεται να της είπε ο 64χρονος.

Το ίδιο δημοσίευμα, μάλιστα, επισημαίνει πως η Ελένη Μενεγάκη έχει γνώση του θέματος και χάρηκε πολύ με αυτήν την εξέλιξη.

Υπενθυμίζουμε πως η γνωστή παρουσιάστρια έχει φτιάξει τη ζωή της με τον Ματέο Παντζόπουλο, με τον οποίο έχουν αποκτήσει τη μικρή Μαρίνα, ο Άγγελος, η Λάουρα και η Βαλέρια είναι παιδιά του Γιάννη Λάτσιου.

Ο φωτογραφικός φακός της Espresso, μάλιστα, τον εντόπισε στην Κηφισιά να απολαμβάνει τον καφέ του παρέα με μια όμορφη κυρία. Το τηλέφωνό του δεν σταματούσε να χτυπάει καθώς έχει πολλές υποχρεώσεις αυτό το διάστημα και βρίσκεται σε συνεχές τρέξιμο.

Δείτε την φωτογραφία

Γιάννη Λάτσιου

Αν πρόκειται για κάποια συνεργάτιδά του ή για κάποιο φλερτ αυτό δεν το γνωρίζουμε και ο χρόνος θα δείξει.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: