Κύμα στήριξης στην Έλενα Παπαρίζου: Η στιγμή που… τpώει ξύλο και φuγαδεύεται σοκαpισμένη – Κατέθεσε μήνυση

June 23, 2022

Κύμα στήριξης στην Έλενα Παπαρίζου: Η στιγμή που… τpώει ξύλο και φuγαδεύεται σοκαpισμένη – Κατέθεσε μήνυση


Διαφ.



Σοκαρισμένη από τις εικόνες βίας που εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στα Mad Video Music Awards αποχώρησε η Έλενα Παπαρίζου.

Συγκεκριμένα τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν στη σκηνή πήγε να ανέβει η Έλενα Παπαρίζου για να παραλάβει το βραβείο της από την Ιωάννα Παλιοσπύρου. Η τραγουδίστρια που βρισκόταν κοντά στο σημείο της συμπλοκής ανάμεσα στους τράπερ, τρομοκρατημένη φυγαδεύτηκε από τους διοργανωτές, όπως και άλλοι καλλιτέχνες που ήταν κοντά στη σκηνή.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του Happy Day, ο δικηγόρος της δισκογραφικής εταιρείας της δημοφιλούς τραγουδίστριας θα προχωρήσει σε μήνυση για εξύβριση και σωματική βλάβη.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στην πρώτη συμπλοκή η Έλενα Παπαρίζου, θέλοντας να συμβάλλει και εκείνη στην εκτόνωση της κατάστασης αποφάσισε να παραμείνει στη θέση της και να συνεχιστεί η βραδιά παραλαμβάνοντας το βραβείο της, όμως όταν μισή ώρα αργότερα επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό, φυγαδεύτηκε από τη σκηνή της εκδήλωσης και δεν επέστρεψε ποτέ.

Έτσι, η  Έλενα Παπαρίζου δεν εμφανίστηκε ποτέ στο act της, καθώς αποχώρησε, ενώ αντίθετα πάνω στη σκηνή ανέβηκαν μόνο η Joanne και η Marseax. Μετά τις εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, όπου και βλέπουμε να φυγαδεύουν την ερμηνεύτρια, ξεκίνησε ένα κύμα στήριξης στα social media, που επαινούν την ενέργειά της να αποχωρήσει από τη μουσική βραδιά, η οποία αμαυρώθηκε από τις απίστευτες εικόνες βίας.

Δείτε ορισμένα σχόλια στο Twitter:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: