Αuτό είναι το ζεuγάρι της τpαγωδίας στο Κουκάκι: Τα λόγια του δράστη, η μοιραία νύχτα και το τηλεφώνημα

June 24, 2022

Αuτό είναι το ζεuγάρι της τpαγωδίας στο Κουκάκι: Τα λόγια του δράστη, η μοιραία νύχτα και το τηλεφώνημα


Διαφ.



Ακόμη μία γυναικοκτονία προστέθηκε στη «μαύρη» λίστα της χώρας, καθώς μία γυναίκα δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Κουκάκι.

Οι πρώτες λεπτομέρειες που έρχονται στο «φως» από την τραγική υπόθεση σοκάρουν. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το protothema.gr, o 55χρονος φέρεται αφού μαχαίρωσε στον θώρακα και σκότωσε τη γυναίκα του, πήρε τηλέφωνο τον 24χρονο γιο του και του είπε: «Σκότωσα τη μητέρα σου!». Ο νεαρός ήταν έξω και διασκέδαζε όταν τον κάλεσε ο 55χρονος και του ανακοίνωσε ότι έχει δολοφονήσει τη μητέρα του.

Κουκάκι δράστης
Ο σύζυγος

Αμέσως, ο νεαρός επέστρεψε στο σπίτι και αντίκρυσε τη μητέρα του νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος και τυλιγμένη σε κουρτίνες. Ο γιος της άτυχης 46χρονης όταν μετέβη στο σπίτι του, ο δράστης είχε φύγει με το αυτοκίνητό του.

Συγκεκριμένα ο 55χρονος μετά τη δολοφονία της συζύγου του πήρε το αυτοκίνητο του και καθώς κινούνταν στη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου στο ύψος της παραλίας Θυμάρι έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε βράχια. Τον 55χρονο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Το θύμα της δολοφονίας στο Κουκάκι

Κουκάκι: Ποια ήταν τα πρώτα λόγια του 55χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες τα πρώτα λόγια του 55χρονου στους αστυνομικούς ήταν: «Ήπια κάτι μπύρες το βράδυ… γύρισα σπίτι και η γυναίκα μου είχε ετοιμάσει βαλίτσες να φύγει και τη χτύπησα».

Οι γείτονες είναι συγκλονισμένοι από το φριχτό περιστατικό. «Είμαι σοκαρισμένη» δηλώνει γυναίκα στο in.gr που έμενε δίπλα στο ζευγάρι που εκτελούσε χρέη διαχειριστών στην πολυκατοικία επί της οδού Ματρόζου. «Έχω μείνει άφωνη, έδειχναν πολύ ήσυχο ζευγάρι» αναφέρει.

Η δολοφονία της 46χρονης στο Κουκάκι είναι η πέμπτη κατά σειρά το 2022. Μιλώντας στην ΕΡΤ, η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά σχολίασε ότι «είναι εξαιρετικά πολλές οι περιπτώσεις και έχουμε χάσει πια το λογαριασμό. Δυστυχώς παρατηρείται ένας αρνητικός μιμητισμός σε όλες αυτές τις γυναικοκτονίες και παράλληλα μια πρωτόγνωρη εξοικείωση».

Κουκάκι


Πηγή

Διαβάστε επίσης: