Survivor trailer 26/06: «Δυστυχώς θα πρέπει να…» – Ανακοινώνει το μοιραίο ο Γιώργος Λιανός!

June 24, 2022

Survivor spoiler: Η προτελευταία εβδομάδα του Survivor 5 αποτελεί παρελθόν και πλέον μπαίνουμε στην τελευταία εβδομάδα γεμάτοι κέφι και όρεξη!



Ο Σπύρος Μαρτίκας επιτέλους αποτελεί παρελθόν, παίρνοντας ελάχιστα χρήματα σε σχέση με άλλους παίκτες και με βάση το διάστημα που έμεινε μέσα στο παιχνίδι και πλέον στο ριάλιτι μένουν 6 παίκτες για την τελευταία εβδομάδα αγωνιστικής δράσης!

Άρης Σοϊλέδης, Ασημίνα Χατζηναδρέου, Μαίη Εμμανουηλίδου, Στάθης Σχίζας, Νίκος Γιάννης και Σταυρούλα Χρυσαειδή παραμένουν στο ριάλιτι και μπαίνουν στην τελική ευθεία εν όψει μεγάλου τελικού που θα διεξαχθεί στις 06 Ιουλίου στην Ελλάδα.

Trailer δεν έχουμε ακόμα αλλά το παρουσιάζουμε ως trailer αφού δεν πρόκειται για spoiler αυτό που θα σας πούμε. Ο Γιώργος Λιανός ανακοινώνει στους παίκτες πως θα πρέπει να αποχωρήσουν δύο παίκτες αυτή την εβδομάδα ώστε να διαμορφωθεί η τελική τετράδα. Ποια θα είναι αυτά; Ως μεγάλα φαβορί φαντάζουν ο Νίκος Γιάννης και η Μαίη Εμμανουηλίδου, σύμφωνα με το παρακάτω βίντεο. Εμείς θα λέγαμε πως ίσες πιθανότητες με την Μαίη έχει και η Σταυρούλα Χρυσαειδή!

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω στο Athensmagazine.gr:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: