14χρονη έβαλε κρυφή κάμερα στο σπίτι – Δευτερόλεπτα μετά εμφανίζεται ο πατέρα της να κάνει κάτι το αποτρόπαιο – Videos

June 24, 2022

Μια 14χρονη από τη Φλόριντα παραπονιόταν για χρόνια ότι ο πατέρας της την κακοποιεί και τελικά αποφάσισε να βάλει τέλος στο δράμα της, με μια κρυφή κάμερα στο δωμάτιό της.


Διαφ.

Το βίντεο που καταγράφηκε είναι σοκαριστικό και κρύβει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, που ενοχοποιούν τον πατέρα της. Όχι μόνο κακοποιούσε εκείνη αλλά και τον σκύλο της, απειλώντας ότι θα τον σκοτώσει. Η κάμερα μπορεί να ανοίξει τα μάτια σε πολλούς και να αποδοθεί δικαιοσύνη, ενώ μπορεί να καταστρέψει και ένα γάμο, αφού όπως θα δείτε εδώ μια γυναίκα που τοποθέτησε κρυφή κάμερα στο σπίτι δεν πίστευε πώς φέρεται ο σύντροφός της στα σκυλιά τους.

Στο βίντεο που κατέγραψε στις 23 Δεκεμβρίου βλέπουμε τον 47χρονο πατέρα της να μπαίνει στο δωμάτιό της και με επιθετική στάση να της φωνάζει, να χτυπά το κεφάλι της στον τοίχο. Το βίντεο κοινοποίησε η μητέρα της, η οποία έχει πάρει διαζύγιο από τον πατέρα.

Στις σκληρές εικόνες που μπορεί να διακρίνει κανείς παρά το θολό σημείο και όπως αναφέρει και το ένταλμα σύλληψής του, ο άνδρας αρπάζει το κορίτσι από τα μαλλιά και το σπρώχνει προς το κρεβάτι με αποτέλεσμα να χτυπήσει, ενώ του φωνάζει να «σκάσει»…

Το κορίτσι κατήγγειλε το συμβάν και έδωσε το βίντεο στις αρχές την επόμενη μέρα, ενώ ο άντρας στις αρχές Ιανουαρίου συνελήφθη με κατηγορίες κακοποίησης ανηλίκου και ζώου.

Η δε μητέρα της 14χρονης την χαρακτήρισε «απόλυτο ήρωά της». Είπε πως «Είναι ένα δυνατό και έξυπνο κορίτσι, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη».

Το ζευγάρι έχει πάρει διαζύγιο και έχει εμπλακεί σε μακρά δικαστική διαμάχη από το 2005. Το παιδί ζούσε με τον πατέρα γιατί η μάνα έχει χάσει την επιμέλειά της…

Βάρεσε την 69χρονη γιαγιά του μέχρι που της έσπασε το κρανίο - Δεν πίστευαν ότι ο λόγος ήταν...

Ένας 18χρονος γέμισε μελανιές και έδειρε μέχρι θανάτου την ηλικιωμένη γιαγιά του για τον πιο εξοργιστικό λόγο. Μόλις διαβάσετε τι της έκανε θα πάθετε πλάκα.

Ένας 18χρονος από το Jacksonville της Florida χτύπησε την 69χρονη γιαγιά του, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο, όπως έκανε και ένας άνδρας στην 24χρονη σύζυγό του, η οποία σώθηκε όμως από θαύμα. Ένας μάρτυρας άκουσε τον Ντίλαν Μπρούκμαν και την γιαγιά του, Τζόις Κούρσον, να λογομαχούν δυνατά, επειδή η Κούρσον πήρε την μπύρα του εγγονού της, ενώ εκείνος έκανε μπάνιο.

Ο μάρτυρας ανέφερε ότι άκουσε αρκετά χτυπήματα και ότι η Κούρσον φώναξε για βοήθεια. Ο Μπρούκμαν έφυγε από το σπίτι και ο μάρτυρας μπήκε και βρήκε την Κούρσον σοβαρά τραυματισμένη. Η ηλικιωμένη είχε ακόμα τις αισθήσεις της όταν έφτασε η αστυνομία και είπε ότι ο εγγονός της την είχε χτυπήσει στο πρόσωπο και την κράταγε στο έδαφος ενώ την κλοτσούσε.

«Ήταν καλυμμένη με αίμα», είπε ο μάρτυρας. «Υπήρχε παντού αίμα στο πάτωμα και εκείνη αιμορραγούσε πολύ από το κεφάλι, το σπίτι ήταν άνω κάτω. Υπήρχαν τρύπες στους τοίχους.» Ο Μπρούκμαν αρχικά κατηγορήθηκε για άγρια επίθεση στις 10 Οκτωβρίου. Ωστόσο, 8 μέρες αργότερα η γιαγιά του απεβίωσε από τα τραύματα που της προκάλεσε και κατηγορήθηκε για φόνο.

Η μητέρα του, Τρέσει, λέει ότι ο γιος της δεν είναι υπεύθυνος για τον θάνατο της Κούρσον. «Δεν την σκότωσε εκείνος, η καρδιά της σταμάτησε», εξηγεί. «Αυτή είναι η αιτία θανάτου της, την αποσυνδέσαμε από τα μηχανήματα.»

Η Τρέσει παραδέχτηκε ότι ο γιος της έχει βίαιες τάσεις και δυσκολεύεται να διαχειριστεί τον θυμό του. «Παρ’όλο που έπινε την ημέρα του περιστατικού, έχει σοβαρά θέματα με τον θυμό», είπε. «Σπάνια ξεσπά, αλλά όταν ξεσπά, ξεσπά για τα καλά.»

Η γιαγιά του Μπρούκμαν από την πλευρά του πατέρα του, Έβελιν Στέπκα, είπε ότι ο έφηβος μοιάζει στην μητέρα του, η οποία έχει συλληφθεί πάνω από 20 φορές για ναρκωτικά και πορνεία. Το παράξενο είναι ότι και η ίδια η Τρέσει είχε συλληφθεί πιο πριν για βία κατά της Κούρσον. Σύμφωνα με τις αναφορές της αστυνομίας, κατηγορήθηκε για άγρια επίθεση μετά από καβγά με την μητέρα της.

Τις κατηγορίες απέσυρε αργότερα η ίδια η Κούρσον. «Όταν έχεις μια ναρκομανή μητέρα να μπαινοβγαίνει στην φυλακή – πώς περιμένεις να μεγαλώσει φυσιολογικά αυτό το παιδί;», είπε η Στέπκα. Ο Μπρούκμαν κρατείται χωρίς εγγύηση.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: