Η νύφη πέταξε στις ανύπαντρες την ανθοδέσμη – Η κατάληξη όμως έκανε τους πάντες να "παγώσουν" – Viral

June 25, 2022

Είναι πολλές οι στιγμές σε έναν γάμο που μένουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη. Αυτή η νύφη δεν θα έχει να θυμάται ούτε τον πρώτο φιλί, ούτε την τούρτα καθώς την παράσταση έκλεψε το πέταγμα της ανθοδέσμης. Τι συνέβη όμως;


Διαφ.

Όταν τελειώνουν τα “διαδικαστικά”, το έθιμο λέει πως η νύφη μαζεύει όλες τις ανύπαντρες φίλες της και πετάει την ανθοδέσμη. Όποια είναι η τυχερή που θα καταφέρει να την πιάσει θεωρητικά είναι κι η επόμενη που θα παντρευτεί. Σε αυτό το γάμο, ο επόμενος θα είναι ο… πολυέλαιος! Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το πέταγμα μιας ανθοδέσμης καταλήγει διαφορετικά απ’ ότι περίμεναν, δείτε εδώ τι συνέβη σε μία άλλη νύφη.

Κι όμως, η νύφη πέταξε τόσο ψηλά την ανθοδέσμη που κατέληξε στον πολυέλαιο της αίθουσας που γινόταν η δεξίωση. Μπορεί στην αρχή όλοι να σοκαρίστηκαν αλλά στη συνέχεια ήρθε ο σωτήρας των κοριτσιών. Ένας φίλος του ζευγαριού, σήκωσε στους ώμους του μια κοπέλα όπου και κατάφερε να πιάσει την ανθοδέσμη. Σίγουρα το περιστατικό κατέληξε σε γέλια, αλλά η απορία ελλοχεύει: Η νεαρή που έπιασε την ανθοδέσμη ακόμη κι έτσι θεωρείται η... τυχερή;

Η φωτογράφος ζήτησε από το γαμπρό να φιλήσει τη νύφη - Τότε το παρανυφάκι έκανε το απίστευτο

Η πιο σημαντική στιγμή σε έναν γάμο που περιμένουν πως και πως τόσο ο γαμπρός και η νύφη όσο και οι καλεσμένοι είναι το πρώτο φιλί. Απ' ότι φαίνεται αυτό το πρώτο φιλί περίμενε εν αγωνίως και το παρανυφάκι σε αυτό το γάμο.

Ιστορίες από γάμους κυκλοφορούν αμέτρητες, δείτε εδώ μια νύφη που ξέσπασε σε κλάματα όταν σταμάτησε η μουσική στη δεξίωση, σίγουρα όμως κάτι αντίστοιχο με αυτό δεν έχουμε ξαναδεί.

Αυτό το 4χρονο κοριτσάκι είχε ενθουσιαστεί τόσο πολύ που θα γινόταν παρανυφάκι που από νωρίς το πρωί έκανε ακριβώς ότι και η νύφη. Όταν λοιπόν ντύθηκε με το λευκό της φορεματάκι κι έβαλε τα λουλούδια στα μαλλιά της ένιωθε σαν να είναι νύφη κι εκείνη και φυσικά με αντίστοιχο γαμπρό ένα 3χρονο αγοράκι.

Η χαριτωμένη μικρή είναι η κόρη της νύφης κι απ' ότι φαίνεται ήθελε να κλέψει λίγη δόξα από τη μαμά της. Όταν το ζευγάρι έβγαζε τις αναμνηστικές φωτογραφίες, τους ζητήθηκε να φιληθούν. Στο άκουσμα της φράσης "να φιληθεί το ζευγάρι", η χαριτωμένη μικρή δεν έχασε ευκαιρία και φίλησε τον... μικρό γαμπρό αφήνοντας τους πάντες άφωνους.

Το αποκορύφωμα ήταν όταν η μικρή ρωτήθηκε για την εμπειρία της και εκείνη είπε με χαρά και καμάρι "ήμουν το καλύτερο παρανυφάκι του κόσμου"!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: