Η κόρη της Πετρουλάκη, Άννα Μαρία Ίβιτς είναι ίσως η πιο όμορφη Ελληνίδα αυτή τη στιγμή

June 26, 2022

Το μύλο κάτω απ’ τη μηλιά θα πέσει και αυτό είναι κάτι που ισχύει απόλυτα για την Ελένη Πετρουλάκη και την έφηβη κόρη της, Άννα Μαρία Ίβιτς.


Διαφ.

Μια από τις πιο διάσημες και αγαπημένες γυμνάστριες της χώρας μας, είναι η Ελένη Πετρουλάκη. Η ίδια έχει αποδείξει πως οικογένεια και καριέρα μπορεί να συνδυαστεί άψογα και για αυτό την θαυμάζουμε.

Η αγαπημένη γυμνάστρια είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών. Με τον σύζυγό της, Ίλια Ίβιτς, έχουν αποκτήσει τέσσερις κόρες, την 17χρονη Άννα Μαρία, τις 14χρονες δίδυμες Μίλα και Δωροθέα και την 11χρονη Hλιάνα.

Δεν ξέρουμε σε ποιον μοιάζουν τα μικρότερα κορίτσια, η Άννα Μαρία όμως έχει σίγουρα πάρει τα γονίδια της μητέρας της. Η 17χρονη κοπέλα έχει κληρονομήσει την ομορφιά της μητέρας της αλλά και την αγάπη της για τη γυμναστική.

Ίβιτς

Η Άννα Μαρία Ίβιτς ασχολείται με τον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα, με τον στίβο, κάτι που είναι φανερό από το καλλίγραμμο σώμα της. Έχει ξανθά μακριά μαλλιά και πράσινα μάτια.

 

Ίβιτς

Η ομοιότητα με τη μητέρα της σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη. Το Instagram της νεαρής κοπέλας, είναι γεμάτο από φωτογραφίες διακοπών, οι περισσότερες άκρως καλοκαιρινές, με την ίδια να ποζάρει πολύ συχνά με μπικίνι, δείχνοντας μας τους απίστευτα γραμμωμένους της κοιλιακούς.

 

Ίβιτς

Ίβιτς


Πηγή

Διαβάστε επίσης: