Φονικό στη Ραφήνα – Αυτοί είναι οι 2 συλληφθέντες που ξυλοκόπησαν και σκότωσαν τον 42χρονο

June 27, 2022

Όλο και περισσότερα στοιχεία γίνονται γνωστά για τους δράστες της άγριας δολοφονίας μέσω ξυλοδαρμού στην Ραφήνα, με θύμα έναν 42χρονο.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, δύο άτομα έχουν συλληφθεί, και πρόκειται για δύο 24χρονους με Αλβανική καταγωγή.



Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας είναι κηπουρός και ο άλλος υπάλληλος συνεργείου.

Πως έφτασαν στην σύλληψη
Βίντεο από κάμερες ασφαλείας που κατέγραφαν δρόμους γύρω από το σημείο του φονικού ξυλοδαρμού του 42χρονου άνδρα, άνοιξε το δρόμο των ερευνών για να φτάσουν οι αστυνομικές αρχές στη μέχρι τώρα σύλληψη των δύο εκ των πέντε εμπλεκομένων.

Οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ που έφτασαν στην πλατεία της Ραφήνας, εφόσον μερίμνησαν για τη διακομιδή του 42χρονου που είχε ξυλοκοπηθεί έως θανάτου από την ομάδα των αλλοδαπών στη συνέχεια συγκέντρωσε υλικό από τις κάμερες της περιοχής και πήρε καταθέσεις από τους αυτόπτες μάρτυρες.

Οι αστυνομικοί μέσα από τη συλλογή του βιντεολήπτικου υλικού κατάφεραν να εντοπίσουν το όχημα διαφυγής των δραστών και κατά συνέπεια τον ιδιοκτήτη του.

Οι δύο συλληφθέντες όπως και οι υπόλοιποι δράστες είναι αλβανικής υπηκοότητας, ενώ είχε δοθεί σήμα από τις αστυνομικές αρχές σε όλους τους συνοριακούς σταθμούς για να διασφαλιστεί ότι δεν θα φύγουν εκτός συνόρων.

Αυτή την ώρα οι δυο τους ανακρίνονται από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής και το απόγευμα αναμένεται να περάσουν το κατώφλι της Ευελπίδων.

Οι ίδιες πληροφορίες τονίζουν ότι παρόλο που οι δύο τους ήταν με άλλα δύο άτομα την μοιραία νύχτα δεν φαίνεται να υπάρχει, πέραν αυτών, κάποιος άλλος συνεργός, ενώ το ποινικό τους παρελθόν δεν εμφανίζει κάτι το ιδιαίτερο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας
Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν ο 42χρονος είχε πάει στο μαγαζί μαζί με έναν φίλο του και άλλες δύο κοπέλες για να διασκεδάσουν. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η μία εκ των δύο ήταν σύντροφος του 42χρονου. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, κάποια στιγμή, ένας από τους 2 άνδρες, μαζί με τη μία κοπέλα μετακινήθηκαν από το τραπέζι τους και πήγαν σε άλλο τραπέζι που βρίσκονταν άλλες δύο κοπέλες. Εκεί κάθισαν λίγα λεπτά και στη συνέχεια επέστρεψαν στο τραπέζι τους.

Μετά από λίγο, το θύμα φέρεται να πήγε στην τουαλέτα, όπου εκεί τον ακολούθησαν άγνωστοι και εκεί φαίνεται να σημειώθηκε διένεξη που έληξε χωρίς να λάβει έκταση. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως πρόκειται για νεαρούς άνδρες που φέρονται προηγουμένως να είχαν ενοχλήσει τη σύντροφο του 42χρονου.

Μετά από λίγη ώρα, το θύμα μαζί με την παρέα του πλήρωσαν και σηκώθηκαν να φύγουν. Όταν βγήκαν από το μαγαζί, τα άτομα που ήρθαν νωρίτερα σε λεκτική αντιπαράθεση με το θύμα, περικύκλωσαν τον 42χρονο και άρχισαν να τον χτυπάνε ανελέητα με μπουνιές και κλωτσιές, ενώ φέρονται να χρησιμοποίησαν ακόμη και σιδερογροθιά, με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να πέσει αιμόφυρτος στην άσφαλτο, μπροστά στα μάτια των φίλων του, αλλά και των θαμώνων που βγήκαν έξω να δουν τι συμβαίνει, με τους δράστες να τρέπονται σε φυγή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 42χρονος μεταφέρθηκε με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, ενώ φέρεται να δέχθηκε επίθεση ακόμη και με σιδερογροθιά. Δυστυχώς, ο 42χρονος, παρότι μεταφέρθηκε εν ζωή στο νοσοκομείο, λίγες ώρες αργότερα, κατέληξε.

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: