Οι Εξαιρέσεις Στον Κανόνα Της Ανδρικής Φιλίας: Οι 3 Κολλητοί Που Δεν Μιλιούνται πια

June 28, 2022

Οι Εξαιρέσεις Στον Κανόνα Της Ανδρικής Φιλίας: Οι 3 Κολλητοί Που Δεν Μιλιούνται πια



Οι άνδρες έχουν έναν κώδικα. Εναν κώδικα που δεν είναι γραμμένος πουθενά. Τον κώδικα της πραγματικής ανδρικής φιλίας.



Σε καμία των περιπτώσεων δεν υποτιμάται η φιλία μεταξύ των γυναικών. Επειδή όμως, εκεί συχνά εισχωρεί και λίγο η γυναικεία φιλαρέσκεια αυξάνοντας τον ανταγωνισμό, το φιλικό συναίσθημα ίσως και να εξασθενεί.

Οι άνδρες αναπτύσσουν μία φιλική σχέση που δεν είναι απλώς φιλική. Είναι κολλητοί και αδέρφια αν βρουν τους κατάλληλους ανθρώπους.

Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που οι άνδρες τα… σπάνε. Ιδού τρεις περιπτώσεις πρώην κολλητών:

Οι τράπερς που πλέον προκαλούν ο ένας τον άλλον σε stories τους, μπορεί μετά και τα γεγονότα της Τετάρτης, με την εκτόνωση βίας μεταξύ των ίδιων και των προσωπικών τους ασφαλειών, να μοιάζουν οι απόλυτοι εχθροί στον χώρο της μουσικής, τα πράγματα όμως δεν ήταν πάντα έτσι. Οταν ξεκίνησαν να ασχολούνται με την τραπ, τίποτα δεν προμήνυε το τι θα ακολουθούσε. Πριν το άγριο ξύλο στα Mad Video Music Awards ο Snik και ο Light ήταν κολλητοί φίλοι!

Ακόμα μία περίπτωση φιλίας που «διαλύθηκε» ήταν αυτή του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον Αντώνη Κανάκη. Οι δύο γνωστοί παρουσιαστές ήταν πολύ στενοί φίλοι, ωστόσο για λόγους που δεν έχουν διευκρινίσει ποτέ δημόσια, σταμάτησαν απότομα να κάνουν παρέα. Μάλιστα, ο τρίτος στην παρέα του ήταν για χρόνια ο Γιάννης Λάτσιος.

Η διάλυση της επόμενης φιλίας έπεσε σαν «βόμβα». Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης έγιναν… εχθροί μετά το τέλος του World Party. Η αλήθεια είναι ότι πριν ακόμη χωρίσουν τα… τσανάκια τους τηλεοπτικά ακουγόταν έντονα ότι είχαν προκληθεί εντάσεις μεταξύ τους, εξαιτίας μιας δήλωσης του Γιώργου ότι δεν ήθελε να συνεχίσει το «World Party».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: