Βασίλης Μπισμπίκης: «Με το που με έβλεπαν σταματούσαν αυτοκίνητα και έβγαιναν έξω, ακpαiα πράγματα»

June 29, 2022

Βασίλης Μπισμπίκης: «Με το που με έβλεπαν σταματούσαν αυτοκίνητα και έβγαιναν έξω, ακpαiα πράγματα»


Ο Βασίλης Μπισμπίκης έδωσε συνέντευξη στην Real L!fe και στην Κορύνα Μανταγάρη και μίλησε για την αίσθηση που προκάλεσε ο ρόλος του ως Μάνος Βόσκαρης στην επιτυχημένη σειρά του Ant1 «Άγριες Μέλισσες».

Στις Άγριες Μέλισσες έκανες αίσθηση υποδυόμενος τον άγριο και κακό Βόσκαρη…Ήταν ένας κακός χωρίς καμία ρωγμή. Θα μπορούσα να βρω κάτι να τον δικαιολογήσω αλλά ο τρόπος που αντιμετώπιζε τα πράγματα ήταν ακραίος. Υπήρξαν αντιδράσεις από τηλεθεατές. Σταματούσαν αυτοκίνητα, έβγαιναν έξω στην αρχή τύπου «αλήτη Βόσκαρη», αλλά στη συνέχεια το γυρνούσαμε στην πλάκα. Οι Μέλισσες άνοιξαν τη μυθοπλασία στην τηλεόραση.

Του χρόνου θα είμαι στην τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου «Αυτή η νύχτα μένει» από τον Alpha και θα παίζω τον Στρατή, έναν τύπο που έχει μπουζούκια τη δεκαετία του ’80 στην επαρχία.

«Αυτή η νύχτα μένει»: Όλες οι λεπτομέρειες για τη σειρά που θα πρωταγωνιστήσει ο ΜπισμπίκηςO ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει»,  η οποία θα περιγράφει τα μπουζούκια της δεκαετίας του 80′. To τρέιλερ της σειράς έχει κυκλοφορήσει εδώ και μέρες και φαίνεται εκ των προτέρων πολλά υποσχόμενο.


Διαφ.
«Αuτή η νύχτα μένει»: Όλες οι λεπτομέpειες για τη σειρά που θα πρωταγωνιστήσει ο ΜπισμπίκηςO ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει»,  η οποία θα περιγράφει τα μπουζούκια της δεκαετίας του ...Ο Βασίλης Μπισμπίκης έδωσε συνέντευξη στην Real L!fe και στην Κορύνα Μανταγάρη και μίλησε για την αίσθηση που προκάλεσε ο ρόλος του ως Μάνος Βόσκαρης στην επιτυχημένη σειρά του Ant1 «Άγριες Μέλισσες».

Στις Άγριες Μέλισσες έκανες αίσθηση υποδυόμενος τον άγριο και κακό Βόσκαρη…

Ήταν ένας κακός χωρίς καμία ρωγμή. Θα μπορούσα να βρω κάτι να τον δικαιολογήσω αλλά ο τρόπος που αντιμετώπιζε τα πράγματα ήταν ακραίος. Υπήρξαν αντιδράσεις από τηλεθεατές. Σταματούσαν αυτοκίνητα, έβγαιναν έξω στην αρχή τύπου «αλήτη Βόσκαρη», αλλά στη συνέχεια το γυρνούσαμε στην πλάκα. Οι Μέλισσες άνοιξαν τη μυθοπλασία στην τηλεόραση.

Του χρόνου θα είμαι στην τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου «Αυτή η νύχτα μένει» από τον Alpha και θα παίζω τον Στρατή, έναν τύπο που έχει μπουζούκια τη δεκαετία του ’80 στην επαρχία.

«Αυτή η νύχτα μένει»: Όλες οι λεπτομέρειες για τη σειρά που θα πρωταγωνιστήσει ο Μπισμπίκης

O ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του ALPHA «Αυτή η νύχτα μένει»,  η οποία θα περιγράφει τα μπουζούκια της δεκαετίας του 80′. To τρέιλερ της σειράς έχει κυκλοφορήσει εδώ και μέρες και φαίνεται εκ των προτέρων πολλά υποσχόμενο.

Η σειρά έχει εξαιρετικό καστ ηθοποιών, σκηνοθέτη την Κατερίνα Φιλιώτου και σεναριογράφους τους Γιάννα Κανελλοπούλου και Γιώργο Μακρή. Ο σταθμός ακόμη δεν έχει ανακοινώσει τα ονόματα των πρωταγωνιστών αλλά για την ώρα έχουν ακουστεί αυτά των: Γιάννη Στάνκογλου, Βασίλη Μπισμπίκη, Ηλιάνας Μαυρομάτη αλλά Άννας Μάσχα. Η σειρά προορίζεται για τη ζώνη των 22.30 και θα προβάλλεται δύο με τρεις φορές την εβδομάδα.


Πηγή
Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: