Θρίλερ στην Πάτρα – "Κλείδωσε" η δικογραφία της Τζωρτζίνας. Αυτά είναι τα 4 νέα στοιχεία

June 30, 2022

Η δικογραφία για τον θάνατο της Τζωρτζίνας ολοκληρώθηκε, ενώ υπήρξε και ένταξη ορισμένων νέων στοιχείων την τελευταία στιγμή σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του το μεγαλύτερο σε ηλικία παιδία της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου από την Πάτρα. Στον φάκελο της δικογραφίας για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας εντάχθηκαν συνολικά τέσσερα νέα στοιχεία.



  • Το πρώτο στοιχείο αφορά στην ολοκλήρωση του γονιδιακού ελέγχου. Οι γιατροί στο Ωνάσειο νοσοκομείο πιστοποίησαν ότι η Τζωρτζίνα δεν είχε κανένα γονιδιακό πρόβλημα και απέκλεισαν οποιοδήποτε κληρονομικό ζήτημα, σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες.
  • Επιπλέον, εντάχθηκαν άγνωστα μέχρι σήμερα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά και ορισμένες μαγνητοφωνημένες συζητήσεις που είχαν μεταξύ τους μέσω χρήσης διαδικτυακής εφαρμογής. Τις μαγνητοφωνήσεις φέρεται να της είχε κάνει η 33χρονη.
  • Το τρίτο στοιχείο που προστέθηκε στον φάκελο της δικογραφίας είναι ο έλεγχος πατρότητας για την Τζωρτζίνα. Από τον έλεγχο αποδείχτηκε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είναι ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού.
  • Τέλος, στη δικογραφία συμπεριλήφθηκε και η έκθεση της παιδοψυχολόγου, η οποία διατυπώνει τις εκτιμήσεις της σχετικά με τις ζωγραφιές του παιδιού.

 

Τις επόμενες ημέρες η δικογραφία για την Τζωρτζίνα θα διαβιβαστεί στον εισαγγελέα για να προτείνει προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών, το οποίο με βούλευμά του θα αποφασίσει για την παραπομπή ή μη της Ρούλας Πισπιρίγκου σε δίκη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: