Κάτω Πατήσια: Αuτός είvαι ο δράστης της αιματηρής συμπλοκής με τους 3 νεκρούς – 2 αστυνομικοί στο νοσοκομείο

July 3, 2022

Κάτω Πατήσια: Αuτός είvαι ο δράστης της αιματηρής συμπλοκής με τους 3 νεκρούς – 2 αστυνομικοί στο νοσοκομείο


Διαφ.



Κάτω Πατήσια: Τη φωτογραφία του δράστη της αιματηρής συμπλοκής, που οδηγούσε τη Mercedes και πυροβόλησε νεαρό οδηγό μοτοσικλέτας, το βράδυ του Σαββάτου, με απολογισμό τρεις νεκρούς και τρεις τραυματίες, εκ των οποίων δύο αστυνομικοί, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης διατηρούσε φανοποιείο στην περιοχή, είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη περίπου 25 ετών.

Τρεις από τους δράστες, που ήταν σεσημασμένοι κακοποιοί, σκοτώθηκαν, ενώ οι δύο αστυνομικοί, που τραυματίστηκαν από τα πυρά, νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Το χρονικό της αιματηρής συμπλοκής στα Κάτω Πατήσια

Όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛΑΣ, λίγο μετά τις 21:30, στη συμβολή των οδών Γεωργίου Νάζου και Κουρτίδου, στα Κάτω Πατήσια, έγινε συμπλοκή επτά ατόμων, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.

Ο οδηγός ΙΧ αυτοκινήτου Mercedes πυροβόλησε νεαρό οδηγό μοτοσικλέτας, τραυματίζοντάς τον πολύ σοβαρά.

Πίσω από τη μοτοσικλέτα ακολουθούσε ο πατέρας του θύματος, με αυτοκίνητο Audi, στο οποίο επέβαιναν ακόμη δύο πρόσωπα, ο οποίος, πάντα σύμφωνα με τις πηγές της ΕΛΑΣ, πυροβόλησε τον δράστη του τραυματισμού του γιου του και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Ο συνοδηγός του Audi, που προσπάθησε να τρέξει για να καλυφθεί, χτυπήθηκε και τραυματίστηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, ενώ άλλο πρόσωπο που επέβαινε στη Mercedes εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και σταμάτησε διερχόμενο οδηγό, όπου υπό την απειλή όπλου, του πήρε το όχημα και διέφυγε.

Η Άμεση Δράση ξεκίνησε αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα που διέφυγε από τα Κάτω Πατήσια και τον εντόπισε στη λεωφόρο Δημοκρατίας 124, στους Αγίους Αναργύρους, όπου πιθανολογείται ότι είχε σκοπό να διαπράξει ληστεία σε μπαρ.

Ο ύποπτος επιχείρησε να διαφύγει πεζός, με το περιπολικό να τον ακολούθησε και τότε ο άνδρας πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον ένα στο πόδι, ενώ ο δεύτερος δέχθηκε σφαίρα ψηλά στην ωμοπλάτη, η οποία εξοστρακίστηκε από το αλεξίσφαιρο γιλέκο και τον τραυμάτισε στον μηρό.

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς, με αποτέλεσμα να σκοτώσουν τον ένοπλο.

Ο δράστης της αιματηρής συμπλοκής στα Κάτω Πατήσια


Πηγή

Διαβάστε επίσης: