Νίκος Μουτσινάς: «Φιλήθnκα με αγόρι και είπα στη μάνα μου "πες ευχαριστώ γιατί δεν θα ανεχόσουν άλλη γυναίκα δίπλα μου"»

July 3, 2022

Νίκος Μουτσινάς: «Φιλήθηκα με αγόρι και είπα στη μάνα μου "πες ευχαριστώ γιατί δεν θα ανεχόσουν άλλη γυναίκα δίπλα μου"»


Νίκος Μουτσινάς: «Φιλήθηκα με αγόρι και είπα στη μάνα μου "πες ευχαριστώ γιατί δεν θα ανεχόσουν άλλη γυναίκα δίπλα μου"»

Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Dot” και μίλησε για την απόφασή του να δηλώσει ανοιχτά ότι είναι γκέι και μάλιστα να φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο του περιοδικού “Antivirus”, εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να διστάζει, αποκάλυψε πώς ένιωσε την πρώτη φορά που φίλησε αγόρι και μίλησε για την επιθυμία του να αποκτήσει παιδί.

Η απόφαση του Νίκου Μουτσινά να κάνει το εξώφυλλο στο AntivirusΌπως υπογράμμισε ο παρουσιαστής και ηθοποιός «για το εξώφυλλο στο Antivirus μιλούμε περίπου ένα χρόνο και έλεγα δεν είμαι σίγουρος ακόμα αν είναι η ώρα. Είχα κάνει και πέρυσι το καλοκαίρι το Down Town Κύπρου, είχε κομμάτι για την ΛΟΑΤΚΙ, δεν έλεγα ανοιχτά «είμαι gay» κλπ., αλλά φανταζόμουν ότι με τα λεγόμενά μου αν κάποιος αναρωτιόταν δεν θα είχε διαβάσει καλά τη συνέντευξη. Εμένα δεν με καίει να φιληθώ στον δρόμο, δεν νιώθω περιορισμένος αν δεν φιληθώ στον δρόμο. Κάποιος όμως μπορεί να νιώθει. Με αυτή τη σκέψη είπα πάμε να το κάνουμε, αλλά είπα αν είναι να τα πούμε θα τα πούμε. Ήταν και μια μικρή ανασκόπηση δική μου».

Πως ανακοίνωσε ο Νίκος Μουτσινάς στη μητέρα του ότι είναι γκέιΓια τη σχέση με τη μητέρα του, ο Νίκος Μουτσινάς επεσήμανε «είχα παγώσει όταν με φλέρταρε ένα αγόρι και φιληθήκαμε. Νόμιζα ότι με κοιτούσαν όλοι και φώναζαν ντροπή. Αρχικά, νόμιζα ότι το ξέρουν όλοι. Είχα πάει σπίτι και θυμάμαι ότι είχαμε κόσμο. Πήγα έκατσα σε μια καρέκλα και μου είπαν «τι έχεις»; Όταν είπα στη μαμά μου ότι είμαι με ένα αγόρι, δεν μπορούσε να μην παίξει τον ρόλο της «Ελληνίδας μάνας». Είχα πει στη μάνα μου ‘πες μου κι ευχαριστώ γιατί δεν θα ανεχόσουν άλλη γυναίκα δίπλα μου, θα την σκότωνες’».

Για το “Καλό Μεσημεράκι” σημείωσε «υπήρχαν μέρες που δεν είχαμε θεματολογία. Φέτος έχω χορέψει όσο δεν έχω χορέψει όλα τα χρόνια της ζωής μου. Για να περάσει η ώρα. Όσο δεν με ενοχλούν από το κανάλι για τα νούμερα, δεν θα ενοχληθώ εγώ. Εμείς κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Δεν μπορώ να μεταποιηθώ, δεν θέλω και να μεταποιηθώ».


Διαφ.
Σχετικά με την uιοθεσία, ο Νίκος Μουτσινάς κατέληξε «το λέω χpόνια αλλά κάπως δεν κάθεται. Δεν ξέρω τι πρέπει να συνειδητοποιήσω μερικές φορές. Γενικότερα, η Ελλάδα και η υιοθεσία έχουν τεράστιο καβγά μεταξύ τους».Ο Νίκος Μουτσινάς βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Dot” και μίλησε για την απόφασή του να δηλώσει ανοιχτά ότι είναι γκέι και μάλιστα να φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο του περιοδικού “Antivirus”, εξήγησε τους λόγους που τον έκαναν να διστάζει, αποκάλυψε πώς ένιωσε την πρώτη φορά που φίλησε αγόρι και μίλησε για την επιθυμία του να αποκτήσει παιδί.

Η απόφαση του Νίκου Μουτσινά να κάνει το εξώφυλλο στο Antivirus

Όπως υπογράμμισε ο παρουσιαστής και ηθοποιός «για το εξώφυλλο στο Antivirus μιλούμε περίπου ένα χρόνο και έλεγα δεν είμαι σίγουρος ακόμα αν είναι η ώρα. Είχα κάνει και πέρυσι το καλοκαίρι το Down Town Κύπρου, είχε κομμάτι για την ΛΟΑΤΚΙ, δεν έλεγα ανοιχτά «είμαι gay» κλπ., αλλά φανταζόμουν ότι με τα λεγόμενά μου αν κάποιος αναρωτιόταν δεν θα είχε διαβάσει καλά τη συνέντευξη. Εμένα δεν με καίει να φιληθώ στον δρόμο, δεν νιώθω περιορισμένος αν δεν φιληθώ στον δρόμο. Κάποιος όμως μπορεί να νιώθει. Με αυτή τη σκέψη είπα πάμε να το κάνουμε, αλλά είπα αν είναι να τα πούμε θα τα πούμε. Ήταν και μια μικρή ανασκόπηση δική μου».

Πως ανακοίνωσε ο Νίκος Μουτσινάς στη μητέρα του ότι είναι γκέι

Για τη σχέση με τη μητέρα του, ο Νίκος Μουτσινάς επεσήμανε «είχα παγώσει όταν με φλέρταρε ένα αγόρι και φιληθήκαμε. Νόμιζα ότι με κοιτούσαν όλοι και φώναζαν ντροπή. Αρχικά, νόμιζα ότι το ξέρουν όλοι. Είχα πάει σπίτι και θυμάμαι ότι είχαμε κόσμο. Πήγα έκατσα σε μια καρέκλα και μου είπαν «τι έχεις»; Όταν είπα στη μαμά μου ότι είμαι με ένα αγόρι, δεν μπορούσε να μην παίξει τον ρόλο της «Ελληνίδας μάνας». Είχα πει στη μάνα μου ‘πες μου κι ευχαριστώ γιατί δεν θα ανεχόσουν άλλη γυναίκα δίπλα μου, θα την σκότωνες’».

Για το “Καλό Μεσημεράκι” σημείωσε «υπήρχαν μέρες που δεν είχαμε θεματολογία. Φέτος έχω χορέψει όσο δεν έχω χορέψει όλα τα χρόνια της ζωής μου. Για να περάσει η ώρα. Όσο δεν με ενοχλούν από το κανάλι για τα νούμερα, δεν θα ενοχληθώ εγώ. Εμείς κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Δεν μπορώ να μεταποιηθώ, δεν θέλω και να μεταποιηθώ».

Σχετικά με την υιοθεσία, ο Νίκος Μουτσινάς κατέληξε «το λέω χρόνια αλλά κάπως δεν κάθεται. Δεν ξέρω τι πρέπει να συνειδητοποιήσω μερικές φορές. Γενικότερα, η Ελλάδα και η υιοθεσία έχουν τεράστιο καβγά μεταξύ τους».


Πηγή
Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: