Δεν ξεχωpίζοuν! 64χpονη γιαγιά ποζάρει με την εγγονή της και μπερδεύοuν τους πάντες

July 30, 2022

Δεν ξεχωpίζοuν! 64χρονη γιαγιά ποζάρει με την εγγονή της και μπερδεύουν τους πάντες


Διαφ.

Είναι ιεροσυλία να τη λέμε γιαγιά, αλλά τυπικά είναι. Ο λόγος για την 64χρονη την μπερδεύουν για αδερφή της εγγονής της, επειδή ακολουθεί ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα γυμναστικής.



Η 64χρονη γιαγιά Λέσλι Μάξγουελ από τη Μελβούρνη λέει πως γυμνάζεται 5 φορές τη βδομάδα για να διατηρήσει την απίστευτη σιλουέτα της και τους πέτρινους κοιλιακούς της.
Όπως λέει, κάθε φορά που βγαίνει έξω με την 20χρονη εγγονή της, την Τία, όλοι νομίζουν ότι οι δυο γυναίκες είναι αδερφές.

Και όταν τους αποκαλύπτει την πραγματική ηλικία της, κανείς δεν πιστεύει ότι είναι στ’ αλήθεια 64 ετών.
«Νομίζω ότι οι γυναίκες βρίσκουν τον εαυτό τους καθώς μεγαλώνουν. Αποκτούν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και νιώθουν περισσότερο σέξι, ειδικά εάν είναι γυμνασμένες και υγιείς» λέει η Λέσλι, μιλώντας στη βρετανική ταμπλόιντ «The Mirror».

«Στην πραγματικότητα μπορούμε να αναστρέψουμε τη διαδικασία της γήρανσης μέσω της καθαρής διατροφής και της αποτελεσματικής γυμναστικής. Χτίσε τους μυες και κάψε το λίπος και απόκτησε ένα αδύνατο και υγιές κορμί. Είναι στο χέρι σου!» λέει η σούπερ γιαγιά.
«Υπάρχουν δυο είδη γήρατος. Το ένα είναι το χρονολογικό γήρας, από τα γενέθλιά σου μέχρι και σήμερα. Το άλλο είναι το βιολογικό γήρας, το οποίο είναι πιο συναρπαστικό. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα πιο νεανικό σώμα, να γίνουμε πιο αδύνατοι, δυνατότεροι, υγιέστεροι» εξηγεί η Λέσλι.

Η απίθανη 64χρονη λέει πως ποτέ δεν είναι αργά. Η ίδια ξεκίνησε να γυμνάζεται σε ηλικία 49 ετών κι έκτοτε δεν ξανακοίταξε πίσω. Όπως λέει, η γυμνασμένη σιλουέτα της τη βοηθάει να έχει αυτοπεποίθηση και στην ερωτική της ζωή.
Τώρα, η γιαγιά Λέσλι βγαίνει με έναν νεότερο άντρα, αλλά αυτό δεν κάνει εντύπωση στην αυτοαπασχολούμενη κούγκαρ από την Αυστραλία.

«Τη σήμερον ημέρα, οι άντρες είναι πολύ ντροπαλοί στο να προσεγγίσουν τις γυναίκες, μιας και όλα φαίνεται να γίνονται μέσω Διαδικτύου. Όλοι είναι πολύ ρομαντικοί στο Ίντερνετ, αλλά στην πραγματική ζωή δεν είναι καθόλου έτσι» λέει η Λέσλι.

Δείτε φωτογραφίες


Πηγή

Διαβάστε επίσης: