Aίγιvα: Auτή εivαι η 20χpονη ποu βpέθηκε κρεμασμένη – Το τελεuταίο μήνυμα και το ύποπτος που εξαφανίστηκε

August 1, 2022

Aίγιvα: Auτή εivαι η 20χpονη ποu βρέθηκε κρεμασμένη – Το τελευταίο μήνυμα και το ύποπτος που εξαφανίστηκε


Διαφ.



Πολλά ερωτηματικά γεννώνται από τον τρόπο που «έφυγε» η 20χρονη Μαρία στην Αίγινα μετά από κάποια στοιχεία που ήρθαν στη δημοσιότητα.

Η 20χρονη, που βρέθηκε κρεμασμένη έξω από το σπίτι της μητέρας της, στην Αίγινα, έπαιζε μπάσκετ σε τοπική ομάδα.

Άνθρωποι του περιβάλλοντός της που τη γνώριζαν, έκαναν λόγο για ένα ευδιάθετο και δραστήριο κορίτσι του οποίου οι γονείς έχουν χωρίσει. Η 20χρονη εργαζόταν σε καφετέρια. Όσοι ήταν μαζί της μέχρι να σχολάσει, ανέφεραν ότι δεν είχε δείξει κάποια σημάδια ότι θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της, ενώ η Αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Κανένας στο νησί δεν περίμενε να ακούσει μια τέτοια είδηση που να αφορούσε τη συγκεκριμένη νεαρή, ενώ όπως λένε ήταν χαρούμενη και κοινωνική.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που επικαλείται το saronicmagazine.gr, απαντήσεις στο μυστήριο που καλύπτει αυτήν την τραγωδία αναμένεται να δώσει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί εντός των προσεχών ημερών στον Πειραιά.

Αίγινα: Το μήνυμα που έστειλε η 20χρονη σε φίλη της πριν αυτοκτονήσει

Λίγες ώρες μετά την τραγική είδηση της αυτοκτονίας ενός 20χρονου κοριτσιού στην Αίγινα, ήρθε στο φως η πληροφορία περί σχετικού μηνύματος που είχε στείλει η αυτόχειρας σε μια κολλητή φίλη της, λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή της.

«Έχω βρει έναν τρόπο να τελειώσουν όλα αυτά και άμεσα», έλεγε στο μήνυμά της η 20χρονη, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το τελευταίο διάστημα φέρεται να είχε πιεστεί πολύ ψυχολογικά, καθώς είχε εκμυστηρευτεί στην συγκεκριμένη φίλη της ότι δεν άντεχε άλλο «αυτήν την κατάσταση». Σημειώνεται πως η αυτόχειρας ζούσε με τη μητέρα της και το νέο σύντροφό της, καθώς οι γονείς της είχαν χωρίσει.

Ο πατριός της, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ήταν βίαιος απέναντι της, ενώ προστριβές και εντάσεις μεταξύ τους φέρεται να υπήρχαν και για τον άσχημο τρόπο με τον οποίο εκείνος φερόταν στη μητέρα της.

Στη δουλειά ήταν ευδιάθετη

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά νωρίτερα, η κοπέλα έφυγε ξημερώματα από το bar – restaurant όπου εργαζόταν, με τους συναδέλφους της που ήταν μαζί της στο μαγαζί μέχρι εκείνη την ώρα, να καταθέτουν στις αστυνομικές Αρχές πως ήταν ευδιάθετη και δεν έδειχνε προβληματισμένη, πόσο μάλλον αποφασισμένη να βάλει τέλος στη ζωή της.

Υποψίες γεννά η εξαφάνιση προσώπου του περιβάλλοντος της οικογένειας στην υπόθεση του θανάτου της 20χρονης Μαρίας, η οποία βρέθηκε κρεμασμένη έξω από το σπίτι της μητέρας της, το πρωί της Κυριακής στην Αίγινα. Με το συγκεκριμένο πρόσωπο η Μαρία είχε έντονες προστριβές. Η μητέρα της είχε χωρίσει με τον πατέρα της και διατηρούσε μία άλλη σχέση με έναν άντρα που, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ήταν βίαιος απέναντι της. Αυτό δεν μπορούσε να το αντέξει το νεαρό κορίτσι και μεταξύ τους υπήρχαν εντάσεις για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόταν στη μαμά της.

Φίλοι και συγγενείς της οικογένειας αδυνατούν να πιστέψουν ότι η αγαπημένη τους Μαρία σκεπτόταν να βάλει τέλος στη ζωή της και μάλιστα με αυτό τον τραγικό τρόπο.

Την περιγράφουν στο protothema.gr ως ένα δραστήριο παιδί, χαρούμενη, κοινωνική γεμάτη όνειρα για τη ζωή, ενώ δεν φαινόταν να έχει ανησυχίες και προβλήματα σε αυτή τη νεαρή ηλικία. Η 20χρονη μπορεί να έδειχνε χαρούμενη, όμως στο σπίτι της ζούσε δύσκολες καταστάσεις, που φαίνεται πως την οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Tο χρονικό της τραγωδίας στην Αίγινα

Η άτυχη Μαρία βρισκόταν μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου στο μαγαζί-εστιατόριο, στο οποίο εργαζόταν, από όπου και αποχώρησε πολύ νωρίς το πρωί. Λίγο αργότερα, στις 9:30 η μητέρα της αντίκρισε την κόρη της απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού όπου διέμεναν. Τις φωνές της μητέρας άκουσαν γείτονες, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο για βοήθεια, όμως ήταν αργά.

Δεν άφησε σημείωμα

Πάντως, το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας όχι μόνο δεν μπορεί να αποκλειστεί, αλλά εξακολουθεί να παραμένει βάσιμο, ιδιαίτερα αν ληφθεί υπόψη ο τρόπος αυτοκτονίας, αλλά και η γενική εικόνα της σορού που μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Αίγινας. Σημειώνεται ότι η κοπέλα δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί γιατί ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: