Ανοίγοuν τα στόματα στην Αίγινα: Πως βpέθηκε η 20χpονη Μαρία κρεμασμένη σε δέντρο στο σπίτι της

August 2, 2022

Ανοίγοuν τα στόματα στην Αίγινα: Πως βpέθηκε η 20χρονη Μαρία κρεμασμένη σε δέντρο στο σπίτι της


Διαφ.



Η 20χρονη Μαρία, που βρέθηκε κρεμασμένη στην αυλή του σπιτιού της στην Αίγινα, σόκαρε την τοπική κοινωνία του νησιού, καθώς τίποτα δεν προμήνυε μία τέτοια εξέλιξη.

Ειδικότερα, η άτυχη κοπέλα βρέθηκε κρεμασμένη σε δέντρο στην αυλή του σπιτιού όπου ζούσε με τη μητέρα της και τον πατριό της στην Αίγινα, ενώ λίγη ώρα νωρίτερα βρισκόταν στη δουλειά της και δεν έδειξε κανένα σημάδι ότι ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η νεαρή κοπέλα, η οποία βίωνε μια προβληματική κατάσταση στο σπίτι της, θα αυτοκτονούσε, αφού ήταν πάντα χαμογελαστή, ευδιάθετη και δραστήρια.

Σιγά σιγά τα στόματα έχουν αρχίσει να ανοίγουν στο νησί και όπως μαθεύτηκε, τον Ιούνιο του 2014, η αδερφή της Μαρίας είχε καταγγείλει τη μητέρα τους στο Α.Τ. της περιοχής για εξύβριση και ενδοοικογενειακή βία, με αποτέλεσμα τη σύλληψή της στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Η 20χρονη Μαρία είχε τσακωθεί με τη μητέρα και τον πατριό της

Όπως αναφέρουν γείτονες της οικογένειας, λίγο πριν το ανήλικο τότε κορίτσι κάνει την καταγγελία, άκουσαν συχνά έντονους τσακωμούς, ενώ, όπως λένε, λίγες ημέρες πριν βρεθεί νεκρή η 20χρονη Μαρία, η μητέρα της και ο πατριός της, την είχαν μαλώσει και μάλιστα, όπως υπογραμμίζει το protothema.gr, είχαν πετάξει τα ρούχα της και τα προσωπικά της αντικείμενα έξω από το σπίτι και της φώναζαν να φύγει.

Αξίζει να σημειωθεί πως όταν η μητέρα βρήκε νεκρή την κόρη της και την μετέφερε μαζί με τον πατριό της στο Κέντρο Υγείας του νησιού, εκείνος την κατηγορούσε για τον θάνατο της 20χρονης.

Ο σύντροφος της μητέρας είναι άφαντος και η αστυνομία τον αναζητά, καθώς θεωρείται πρόσωπο-«κλειδί» στην υπόθεση.

Πάντως, όλοι όσοι γνώριζαν το νεαρό κορίτσι, αναρωτιούνται πώς κατάφερε να κρεμαστεί με σύρμα για τα ρούχα σε δέντρο έξω στην αυλή του σπιτιού της, αφού για να γίνει κάτι τέτοιο χρειάζεται μεγάλη σωματική δύναμη.

Για τον θάνατο της αδικοχαμένης κοπέλας, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: