«Πpιν από 16 χpόνια ο Θεός με λuπήθηκε…»: Σuγκίνηση για την Θεοφανία Παπαθωμά, η φώτο του γιου της και το μήνυμα

August 3, 2022

«Πpιν από 16 χρόνια ο Θεός με λuπήθηκε…»: Συγκίνηση για την Θεοφανία Παπαθωμά, η φώτο του γιου της και το μήνυμα


«Πpιν από 16 χρόνια ο Θεός με λuπήθηκε…»: Συγκίνηση για την Θεοφανία Παπαθωμά, η φώτο του γιου της και το μήνυμα

Η Θεοφανία Παπαθωμά έκανε μία συγκινητική ανάρτηση, για τα 16α γενέθλια του γιου της, Αχιλλέα, τον οποίο έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον ηθοποιό Πασχάλη Τσαρούχα.

Περήφανη μανούλα η Θεοφανία ΠαπαθωμάΕιδικότερα, ο έφηβος έγινε τη Δευτέρα, 1η Αυγούστου, 16 ετών και η περήφανη μανούλα του ευχήθηκε και μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram.

Έτσι, λοιπόν, η Θεοφανία Παπαθωμά δημοσίευσε μια φωτογραφία και τη συνόδευσε με τη λεζάντα «Πριν από 16 χρόνια ο θεός με λυπήθηκε και μου έστειλε αυτήν την ομορφιά! Αυτό το φως στη ζωή μου. Αυτό το θείο πλάσμα! Κι έπαψα να είμαι μόνη. Η ζωή μου απέκτησε νόημα. Ο φάρος μου! Τόση ομορφιά δεν είχα ξαναδεί στη ζωή μου ποτέ. Ευγνώμων!Χρόνια πολλά άγγελε μου! Αχιλλέα μου! Σ’ αγαπώ! 01/08/2006 8.25 μμ.

#babe#boom#boy#angel#love#child#god#love#beauty#mammy».


Διαφ.
#babe#boom#boy#angel#love#child#god#love#beauty#mammy».Η Θεοφανία Παπαθωμά έκανε μία συγκινητική ανάρτηση, για τα 16α γενέθλια του γιου της, Αχιλλέα, τον οποίο έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον ηθοποιό Πασχάλη Τσαρούχα.

Περήφανη μανούλα η Θεοφανία Παπαθωμά

Ειδικότερα, ο έφηβος έγινε τη Δευτέρα, 1η Αυγούστου, 16 ετών και η περήφανη μανούλα του ευχήθηκε και μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram.

Έτσι, λοιπόν, η Θεοφανία Παπαθωμά δημοσίευσε μια φωτογραφία και τη συνόδευσε με τη λεζάντα «Πριν από 16 χρόνια ο θεός με λυπήθηκε και μου έστειλε αυτήν την ομορφιά! Αυτό το φως στη ζωή μου. Αυτό το θείο πλάσμα! Κι έπαψα να είμαι μόνη. Η ζωή μου απέκτησε νόημα. Ο φάρος μου! Τόση ομορφιά δεν είχα ξαναδεί στη ζωή μου ποτέ. Ευγνώμων!
Χρόνια πολλά άγγελε μου! Αχιλλέα μου! Σ’ αγαπώ! 01/08/2006 8.25 μμ.

#babe#boom#boy#angel#love#child#god#love#beauty#mammy».

Η ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Theofania Papathoma_official (@theofaniapapathoma_official)


Πηγή
Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: