Biαζαv τη Νικολέτα και τον αδεpφό της από 11 ετών: Auτoi εivαι οι 3 σιxαμένοι παιδεpαστες της νεκρής 17χρονης

August 5, 2022

Biαζαv τη Νικολέτα και τον αδεpφό της από 11 ετών: Auτoi εivαι οι 3 σιxαμένοι παιδεραστες της νεκρής 17χρονης


Διαφ.



Στη γενέτειρά της, στο Μακροχώρι Ημαθίας τελέσθηκε πριν από λίγες ώρες η κηδεία της άτυχης 17χρονης Νικολέττας, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Οι αρχές αναζητούν ως ύποπτο τον 22χρονο Πακιστανό που η άτυχη 17χρονη διατηρούσε δεσμό τους τελευταίους 10 μήνες. Φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν με δάκρυα στα μάτια το αδικοχαμένο κορίτσι.

Σύμφωνα με το protothema.gr σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι και ο πατέρας της 17χρονης ο οποίος αποκάλυψε την σκληρή πλευρά της ζωής, με την οποία βρέθηκε αντιμέτωπη η κόρη του από μικρή ηλικία.

Περιστέρι: Τι αποκάλυψε ο πατέρας της 17χρονης Νικολέττας

Όπως είπε ο κ. Καρολίδης, τη διετία 2016-2017, η 11χρονη τότε Νικολέτα και ο 8χρονος αδελφός της είχαν πέσει θύματα ασέλγειας από τρεις άνδρες, δύο Αλβανούς και έναν ηλικιωμένο. Μάλιστα, τονίζει ότι το κορίτσι δεχόταν συστηματικά bullying εξαιτίας αυτού του συμβάντος και ήταν ένας από τους λόγους που εγκατέλειψε μαζί με τη μητέρα της και τον αδελφό της το Μακροχώρι, για να έρθουν στην Αθήνα.

«Η Νικολέτα αλλά και ο μεγάλος μου γιος (από τα συνολικά 4 παιδιά της οικογένειας) πριν από λίγα χρόνια, όταν ήταν 11 και 8 ετών αντίστοιχα, στο Μακροχώρι Ημαθίας όπου μεγάλωσαν, είχαν πέσει θύματα συστηματικής ασέλγειας από τρεις άνδρες οι οποίοι καταδικάστηκαν» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ANT1.

«Τα παιδιά βιαστήκανε. Έγιναν δικαστήρια, καταδικαστήκανε, ο ένας 53 χρόνια, ο άλλος 16-17 χρόνια. Στο σχολείο το κοροϊδεύανε, δέχτηκε bullying. Προσπαθούσε να επιβιώσει, να μην το σκέφτεται» είχε συμπληρώσει.

Νικολέττα

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το protothema.gr,  οι δύο Αλβανοί καταδικάστηκαν για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Σε αυτή εμπλέκεται και ένας 83χρονος, ο οποίος φέρεται να ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του με τα ανήλικα παιδιά επί πληρωμή. Οι δύο Αλβανοί αρχικά συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν το 2018, αλλά αποφυλακίστηκαν έναν χρόνο αργότερα, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Θεσσαλονίκης τους έκρινε αθώους λόγω αμφιβολιών.

Ο εισαγγελέας όμως άσκησε αναίρεση, που έγινε δεκτή από το Ε’ Ποινικό Τμήμα του Άρειου Πάγου. Στη συνέχεια, παραπέμφθηκαν να δικαστούν ξανά από το ίδιο δικαστήριο με διαφορετική σύνθεση δικαστών και ενόρκων. Τη δεύτερη φορά, κρίθηκαν ομόφωνα ένοχοι και καταδικάστηκαν σε ποινή κάθειρξης 53 ετών ο 26χρονος και 12 ετών ο 28χρονος -σήμερα- φίλος και συνεργός του. Ο 83χρονος απεβίωσε το 2018, προτού καθίσει κατηγορούμενος στο εδώλιο.

Σήμερα, ο 26χρονος κρατείται σε σωφρονιστικό κατάστημα εκτίοντας ποινή 20 ετών, ενώ ο 28χρονος είναι φυγόδικος στη Γερμανία, σύμφωνα με πληροφορίες.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: