«Έμεινα ήpεμη και δεν τρόμαξα" 18χρονη ναuαγοσώστρια ξεγέννησε μαμά μέσα σε πισίνα

August 5, 2022

«Έμεινα ήpεμη και δεν τρόμαξα" 18χρονη ναuαγοσώστρια ξεγέννησε μαμά μέσα σε πισίνα





18χρονη ναυαγοσώστρια ξεγέννησε σε πισίνα μία μητέρα, που έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της, ενώ παραθέριζε.

Ειδικότερα, η Tessa Rider, μητέρα ήδη τριών παιδιών, ήταν έγκυος στο τέταρτο παιδί, ενώ παραθέριζε με την οικογένειά της στον τόπο καταγωγής της.

Οι γιατροί της είχαν δώσει ως πιθανή ημερομηνία τοκετού την 24η Ιουλίου, αλλά το αγοράκι που περίμενε φαίνεται ότι δεν ήθελε να βγει από την κοιλιά της.

Αν και είχαν περάσει λίγες μέρες από την ημερομηνία τοκετού και είχε ήδη κάποιες ήπιες συσπάσεις, δεν ένιωθε ότι υπήρχαν «καθαρά» σημάδια ότι θα γεννούσε και έτσι, ενώ βρισκόταν μέσα στην πισίνα και κολυμπούσε, κατάλαβε ότι είχε φτάσει η ώρα της γέννας.

Το μωρό, μάλιστα, ήταν τόσο βιαστικό, που η πολύτεκνη μητέρα δεν πρόλαβε να πάει στο νοσοκομείο, βγήκε από το νερό και με τη βοήθεια της ναυαγοσώστριας και του συζύγου της, γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η 18χρονη ναυαγοσώστρια ήταν απροετοίμαστη γι’ αυτό που της συνέβη

Σχετικά με την 18χρονη ναυαγοσώστρια, παρότι είχε εκπαιδευτεί στο πώς να αντιδρά σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, ήταν απροετοίμαστη γι’ αυτό που συνέβη, ωστόσο, ανταπεξήλθε μια χαρά.

«Έμεινα ήρεμη και δεν τρόμαξα, γιατί αυτό πρέπει να κάνεις σε αυτή τη δουλειά. Δεν είχα περιθώριο να διστάσω ή να περιμένω να έρθει κάποιος άλλος για βοήθεια. Είμαι πολύ χαρούμενη που το μωρό είναι καλά και που βοήθησα την οικογένεια να αποκτήσει το τέταρτο παιδί της», υπογράμμισε η νεαρή κοπέλα.

18χρονη ναυαγοσώστρια ξεγέννησε μητέρα σε πισίνα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: