Επιτέλοuς η Σπυpοπούλου άφησε την εγκυμοσύνη να φανεί: Ανέβασε τις πpώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα

August 6, 2022

Επιτέλοuς η Σπυpοπούλου άφησε την εγκυμοσύνη να φανεί: Ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα





Πολλά είναι τα δημοσιεύματα τον τελευταίο καιρό, που αναφέρουν πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία τα τελευταία δύο χρόνια είναι σε σχέση με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, φαίνεται πως ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα στη σχέση τους, καθώς όπως είχε ανακοινώσει η ίδια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μετακομίζει.

«Δεν σας έχω ξεχάσει καθόλου, συνεχίζω να σας σκέφτομαι και να σας αγαπώ. Το τελευταίο διάστημα όμως είχα μια μετακόμιση (φαντάζομαι ξέρετε τι σημαίνει αυτό). Ακόμα δεν έχουμε τελειώσει αλλά είμαστε σε καλό δρόμο», έγραψε η ίδια, δημοσιεύοντας παράλληλα μια φωτογραφία με τις κούτες της μετακόμισης.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η ίδια μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες που τη θέλουν να είναι έγκυος, ενώ μέχρι και πριν από λίγο καιρό οι αναρτήσεις της στα social media ήταν πιο αραιές και έκρυβε την κοιλιά της.

Ωστόσο, η ίδια το βράδυ της Πέμπτης ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες της στις οποίες ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα φορώντας ένα μπλουζάκι που τη διαγράφει και ένα τζιν σορτς. Οι φωτογραφίες όπως ήταν φυσικό απέσπασαν δεκάδες σχόλια με ευχές.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: