Την διαμέλησε η πpοπέλα: Νεκpή 7χρονη από σκάφος ποu οδηγούσε αστuνομικός, πήγε να τον λιντσάρει ο πατέρας της

August 6, 2022

Την διαμέλησε η πpοπέλα: Νεκρή 7χρονη από σκάφος ποu οδηγούσε αστυνομικός, πήγε να τον λιντσάρει ο πατέρας της





Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην Αλβανία, όταν η 7χρονη Jonada Avdia, γεννημένη στη Βρετανία έχασε τη ζωή της σε παραλία, όταν χτυπήθηκε θανάσιμα από προπέλα σκάφους.

Συγκεκριμένα το 7χρονο κορίτσι, έκανε διακοπές με τον πατέρα της, Bledar και τη μητέρα της στην παραλία Ποτάμ, στην πατρίδα τους, την Αλβανία. Το άτυχο κορίτσι φαίνεται να βούτηξε στη θάλασσα και να κολυμπούσε την στιγμή, που την χτύπησε θανάσιμα η προπέλα ενός ταχύπλοου.

Ο πατέρας του κοριτσιού, όταν αντιλήφθηκε τι συνέβη πιάστηκε στα χέρια με τον ιδιοκτήτη του σκάφους, ο οποίος ήταν αστυνομικός εκτός υπηρεσίας.

Αλβανία: Πιάστηκαν στα χέρια ο ιδιοκτήτης του σκάφους και ο πατέρας της 7χρονης

Οι φωτογραφίες δείχνουν τον Tase – φορώντας ροζ μαγιό – να προσπαθεί να ξεφύγει από τα χέρια του Bledar – που φορά μαύρο μαγιό- καθώς οι λουόμενοι σπεύδουν να τους χωρίσουν. Εικόνες από τον καυγά αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο και από τον πρώην πρωθυπουργό της Αλβανίας Σαλί Μπερίσα μετά την τραγωδία.

Ο αστυνομικός εκτός υπηρεσίας Arjan Tase είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία ανθρωποκτονίας για τον θάνατο της Jonada.

Ο πατέρας του κοριτσιού μιλώντας για τη φριχτή τραγωδία, ανέφερε: «Έκανα μπάνιο μαζί με την κόρη μου κοντά στην ακτή, όταν είδα μια λευκή βάρκα με δύο άτομα. Η βάρκα στάθμευσε στην παραλία κοντά σε ένα ξενοδοχείο και είδα μια κοπέλα να κατεβαίνει από αυτή. Στη συνέχεια ανέπτυξε τέτοια ταχύτητα που με έκανε να χωριστώ από την κόρη μου και να τη χάσω μέσα στο νερό. Βούτηξα κάτω από το νερό και συνειδητοποίησα ότι το σκάφος χτύπησε την κόρη μου με την προπέλα κόβοντάς την παντού. Η βάρκα απομακρύνθηκε, αλλά μετά ο οδηγός γύρισε πίσω, σταμάτησε το σκάφος και ήρθε στην ακτή».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας που συνελήφθη φαίνεται να οδηγούσε σε περιοχή που προοριζόταν μόνο για κολυμβητές, η οποία ήταν σαφώς περιφραγμένη με σημαδούρες μέχρι την παραλία. Αφού άφησε τους συγγενείς του, έβαλε το σκάφος ξανά στο νερό στην ίδια περιοχή, και έκανε μερικούς «επικίνδυνους ελιγμούς».

Διαδηλώσεις στην Αλβανία για τον θάνατο της άτυχης 7χρονης

Τα περιστρεφόμενα πτερύγια του έλικα του σκάφους «προκάλεσαν σοβαρούς τραυματισμούς στο κορίτσι που οδήγησαν σε άμεση απώλεια της ζωής της», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Τέλος, να αναφέρουμε πως στη γειτονική χώρα έχουν ξεσπάσει διαδηλώσεις με δεκάδες ανθρώπους να συγκρούονται με την αστυνομία. Να αναφέρουμε πως είναι το τρίτο δυστύχημα που συμβαίνει σε παραλίες της Αλβανίας φέτος το καλοκαίρι.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: