«Έχασα κάποια κιλά και…»: Η Μαpία Μπεκατώροu μιλάει 1η φορά για την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

August 8, 2022

«Έχασα κάποια κιλά και…»: Η Μαpία Μπεκατώροu μιλάει 1η φορά για την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της


«Έχασα κάποια κιλά και...»: Η Μαpία Μπεκατώροu μιλάει 1η φορά για την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η Μαρία Μπεκατώρου παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη στο ένθετο «Secret» των Παραπολιτικών και τη Σπυριδούλα Τριάντου.

Μαρία Μπεκατώρου: Η αποκαλυπτική συνέντευξηΛίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, η παρουσιάστρια του Mega μίλησε για την τηλεοπτική της πορεία, αλλά και τις αλλαγές στην εμφάνισή της, μετά την απώλεια κιλών.

Τι σε χαλάει στην TV και τι σε χαλαρώνει;Δεν μπορώ να δω καθόλου ριάλιτι. Αντίθετα, με χαλαρώνει ένα βραδινό τοκ σόου.

Αν έπρεπε να συνεργαστείς με κάποιον και είχες την επιλογή, με ποιον θα ήθελες να κάνεις εκπομπή;Δύσκολο… Θα σου πω όμως τον Νίκο Μουτσινά. Τον αγαπώ και περνάω καλά.

Περίμενες ότι θα γινόσουν και fashion icon; Δηλαδή, πως θα ασχολούνταν τα media με το τι φοράς, πώς έκανες τα μαλλιά σου και όλα αυτά;Επειδή έχασα κάποια κιλά και έφτιαξε παραπάνω το σώμα μου, βγαίνω πιο περιποιημένη πιά. Έχω τη φιλοσοφία πως θα προσέχω πιο πολύ. Παλιά δεν πρόσεχα. Είχα πάντα άποψη στυλιστική, αλλά μόνο σε ό,τι αφορούσε τη δουλειά. Τώρα δεν είμαι τόσο χύμα, μου αρέσει να είμαι πιο περιποιημένη.


Διαφ.
Πεpίμενες ότι θα γινόσοuν και fashion icon; Δηλαδή, πως θα ασχολούνταν τα media με το τι φοράς, πώς έκανες τα μαλλιά σου και όλα αυτά;Επειδή έχασα κάποια κιλά και έφτιαξε παραπάνω το σώμα μου, βγαίνω πιο περιποιημένη πιά. Έχω τη φι...Η Μαρία Μπεκατώρου παραχώρησε τη νέα της συνέντευξη στο ένθετο «Secret» των Παραπολιτικών και τη Σπυριδούλα Τριάντου.

Μαρία Μπεκατώρου: Η αποκαλυπτική συνέντευξη

Λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, η παρουσιάστρια του Mega μίλησε για την τηλεοπτική της πορεία, αλλά και τις αλλαγές στην εμφάνισή της, μετά την απώλεια κιλών.

Τι σε χαλάει στην TV και τι σε χαλαρώνει;

Δεν μπορώ να δω καθόλου ριάλιτι. Αντίθετα, με χαλαρώνει ένα βραδινό τοκ σόου.

Αν έπρεπε να συνεργαστείς με κάποιον και είχες την επιλογή, με ποιον θα ήθελες να κάνεις εκπομπή;

Δύσκολο… Θα σου πω όμως τον Νίκο Μουτσινά. Τον αγαπώ και περνάω καλά.

Περίμενες ότι θα γινόσουν και fashion icon; Δηλαδή, πως θα ασχολούνταν τα media με το τι φοράς, πώς έκανες τα μαλλιά σου και όλα αυτά;

Επειδή έχασα κάποια κιλά και έφτιαξε παραπάνω το σώμα μου, βγαίνω πιο περιποιημένη πιά. Έχω τη φιλοσοφία πως θα προσέχω πιο πολύ. Παλιά δεν πρόσεχα. Είχα πάντα άποψη στυλιστική, αλλά μόνο σε ό,τι αφορούσε τη δουλειά. Τώρα δεν είμαι τόσο χύμα, μου αρέσει να είμαι πιο περιποιημένη.

Σε αγχώνει η εικόνα σου επειδή είσαι τηλεοπτικό πρόσωπο και θα κριθείς;

Κάθε άνθρωπος πρέπει να είναι ευτυχισμένος με το σώμα που έχει, ενώ και η τηλεόραση δεν καλλιεργεί πρότυπα καλογυμνασμένης γυναίκας. Αυτά έχουν ευτυχώς παρέλθει. Εγώ προσωπικά νιώθω καλά με το σώμα που έχω αυτή τη στιγμή. Έχω χάσει κάποια κιλά που δεν τα ήθελα, προσπαθώ να τα διατηρήσω και νιώθω περήφανη που τα καταφέρνω.

Υπάρχει μυστικό για να κρατήσει μια σχέση, ένας γάμος;

Η γιαγιά μου έλεγε “να μπαίνει από τη μία, να βγαίνει από την άλλη”. Δεν είναι να τα παίρνουμε όλα στα σοβαρά και τοις μετρητοίς. Να τα πολυψειρίζουμε. Όταν τα βασικά είναι καλά, είσαι ευχαριστημένος, έχεις αφοσιωμένο σύντροφο, που σε αγαπά, σε φροντίζει και δεν έχει άλλα, μεγάλα μειονεκτήματα, τότε όλα είναι καλά. Ας πέσει και κάτι κάτω…


Πηγή
Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: