Σε κακή κατάσταση ο Παναγιωτόποuλος: Δεν πατάει… άνθpωπος στο μπαp τοu στην Αλόννησο, μετά το σκάνδαλο

August 8, 2022

Σε κακή κατάσταση ο Παναγιωτόποuλος: Δεν πατάει… άνθpωπος στο μπαρ του στην Αλόννησο, μετά το σκάνδαλο


Διαφ.



Φωτογραφίες από το μαγαζί που διατηρεί στην Αλόννησο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, δημοσίευσε η εφημερίδα «Espresso», όπου όπως φαίνεται από τα σχετικά στιγμιότυπα δεν υπάρχει κόσμος.

Ο γνωστός παρουσιαστής μετά το σκάνδαλο με την υπόθεση του revenge porn το οποίο έπεσε σαν «βόμβα» εν αιθρία στο χώρο της showbiz, βρίσκεται στην Αλόννησο με τη σύζυγό του, όπου διατηρεί επιχείρησή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η απόφαση του Στάθη Παναγιωτόπουλου να ανοίξει ξανά το μαγαζί, οφείλεται σε οικονομικά προβλήματα και πως η λειτουργία του μαγαζιού ίσως να ήταν για εκείνον μια «ανάσα» για την τσέπη του.

Ωστόσο, όπως βλέπουμε από τις σχετικές φωτογραφίες που εξασφάλισε η «Espresso», δεν φαίνεται να πηγαίνει κόσμος στην επιχείρηση.

Στάθης Παναγιωτόπουλος

Υπενθυμίζουμε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε καταδικαστεί με ποινή φυλάκισης πέντε ετών με τριετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, που τον έκρινε ένοχο για την ανάρτηση βίντεο με προσωπικές στιγμές της πρώην συντρόφου του χωρίς τη συγκατάθεσή της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: