Ashton Kutcher: Το αuτοάνοσο, οι παpενέpγειες στην όpαση και την ακοή και τα λόγια εuγνωμοσύνης

August 9, 2022

Ashton Kutcher: Το αuτοάνοσο, οι παpενέpγειες στην όραση και την ακοή και τα λόγια ευγνωμοσύνης


Διαφ.



O Ashton Kutcher τα τελευταία δύο χρόνια υπέφερε από ένα αυτοάνοσο, εξαιτίας του οποίου είχε χάσει την όραση, την ακοή και την ισορροπία του για έναν ολόκληρο χρόνο. Ο διάσημος ηθοποιός μοιράστηκε τη διάγνωση σε ένα επερχόμενο επεισόδιο της εκπομπής Running Wild with Bear Grylls του National Geographic: The Challenge.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Πριν από δύο χρόνια, είχα αυτή την περίεργη, εξαιρετικά σπάνια μορφή αγγειίτιδας, που μου έκοψε την όραση, μου έκοψε την ακοή, μου έκοψε όλη την ισορροπία”, είπε ο Kutcher σε ένα απόσπασμα που μοιράστηκε το Access Hollywood. Ο αντικαταστάτης του Charlie Sheen στο Two and a Half Men πρόσθεσε: “Μου πήρε περίπου ένα χρόνο για να τα ξαναφτιάξω όλα. Δεν το εκτιμάς πραγματικά μέχρι να χαθεί, μέχρι να πεις: “Δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να ξαναδώ. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να ακούσω ξανά, δεν ξέρω αν θα μπορέσω να περπατήσω ξανά. Είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός».

Ο ίδιος στη συνέχεια με ένα tweet, θέλησε να ανακοινώσει πως  πλέον είναι 100% καλά γράφοντας: «Πριν υπάρξουν ένα σωρό φήμες/ φλυαρίες/ οτιδήποτε εκεί έξω. Ναι, είχα ένα σπάνιο επεισόδιο αγγειίτιδας πριν από 3χρόνια. Είχα κάποιες διαταραχές ακοής, όρασης, προβλήματα ισορροπίας αμέσως μετά. Ανάρρωσα πλήρως. Όλα καλά. Προχωράμε. Τα λέμε στον μαραθώνιο της Νέας Υόρκης το 2022 με τον Thorn».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: