Τpώει κάθε πpωί αuτά τα 4 πράγματα: Έτσι έμεινε μισή η Αντελίνα Βαρθακούρη, το μuστικό στο πρωινό της

August 9, 2022

Τpώει κάθε πρωί αuτά τα 4 πράγματα: Έτσι έμεινε μισή η Αντελίνα Βαρθακούρη, το μuστικό στο πρωινό της


Τpώει κάθε πρωί αuτά τα 4 πράγματα: Έτσι έμεινε μισή η Αντελίνα Βαρθακούρη, το μuστικό στο πρωινό της

Η Αντελίνα Βαρθακούρη έχει απομακρυνθεί από την τηλεόραση, εδώ και έναν χρόνο και έκανε μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, επιστρέφοντας στο φυσικό της χρώμα, το μελαχρινό και χάνοντας πολλά κιλά.

Το πρωινό που επιλέγει η Αντελίνα ΒαρθακούρηΕδώ και λίγο καιρό, η παρουσιάστρια έχει αποκαλύψει ποιο είναι το πρωινό που τη βοήθησε στη διατροφή της.

Συγκεκριμένα, κάθε μέρα πίνει 300ml φυσικό χυμό πορτοκάλι, μαζί με ένα τοστ με ψωμί 100% ολικής, τυρί με χαμηλά λιπαρά και βραστή γαλοπούλα.


Διαφ.
Τα “όχι” της Αντελίνας Βαpθακούpη στη διατροφή τηςΌπως είχε uπογραμμίσει η Αντελίνα Βαρθακούρη σε παλιότερη συνέντευξή της “περνάω μία φάση που ψάχνω να με ξαναβρώ. Είμαι σε πολύ καλό σημείο. Με έχασα δύο χρόνι...Η Αντελίνα Βαρθακούρη έχει απομακρυνθεί από την τηλεόραση, εδώ και έναν χρόνο και έκανε μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, επιστρέφοντας στο φυσικό της χρώμα, το μελαχρινό και χάνοντας πολλά κιλά.

Το πρωινό που επιλέγει η Αντελίνα Βαρθακούρη

Εδώ και λίγο καιρό, η παρουσιάστρια έχει αποκαλύψει ποιο είναι το πρωινό που τη βοήθησε στη διατροφή της.

Συγκεκριμένα, κάθε μέρα πίνει 300ml φυσικό χυμό πορτοκάλι, μαζί με ένα τοστ με ψωμί 100% ολικής, τυρί με χαμηλά λιπαρά και βραστή γαλοπούλα.

Αντελίνα Βαρθακούρη πρωινό

Τα “όχι” της Αντελίνας Βαρθακούρη στη διατροφή της

Όπως είχε υπογραμμίσει η Αντελίνα Βαρθακούρη σε παλιότερη συνέντευξή της “περνάω μία φάση που ψάχνω να με ξαναβρώ. Είμαι σε πολύ καλό σημείο. Με έχασα δύο χρόνια, έκανα έναν αγώνα δρόμου σε πολλά πράγματα και στην οικογένεια και στα επαγγελματικά. Ο χώρος δεν είναι εύκολος, δουλεύεις πάρα πολύ, προσπαθείς, τρέχεις. Σε όλα αυτά προσπαθείς να σταθείς παλικάρι…Ξέσπασα στο φαγητό. Δεν θα σου πω ότι το μετανιώνω, δεν έχω καταλήξει. Είναι σκληρό αυτό που περνάω τώρα για να βρω τον εαυτό μου. Είναι μεγάλη προσπάθεια και κάθε φορά λέω στον εαυτό μου “δεν θα ξαναπέσεις ποτέ γιατί δεν αξίζει””.

Στην ερώτηση που της κάνουν συχνά “πώς τα κατάφερες Αντελίνα;”, τόσο στα μηνύματά της στα social media, όσο και σε Q&A που κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Αντελίνα Βαρθακούρη απαντάει «πάλεψα πάρα πολύ. Είμαι η κλασική περίπτωση που ξεκινούσα Δευτέρα και Τετάρτη πήγαινα σινεμά και έτρωγα pop corn. Όταν αποφάσισα ότι θέλω να χάσω 15 κιλά σε ένα βρήκα τη λύση. Όχι εξαντλητικές δίαιτες και σιγά σιγά. Το καλοκαίρι βοηθάει πάρα πολύ γιατί κάνει ζέστη. Έχω κόψει τους πολλούς υδατάνθρακες. Επίσης βαριόμουν τη γυμναστική αλλά από τότε που ξεκίνησα, έχω αλλάξει γνώμη και μου αρέσει πάρα πολύ».


Πηγή
Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διαβάστε επίσης: