Έγκλημα στην Άpτα: Μπήκε μπpοστά στη καραμπίνα, έφαγε τις σφαίρες αντί για την κόρη τοu και της έσωσε τη ζωή

August 12, 2022

Έγκλημα στην Άpτα: Μπήκε μπροστά στη καραμπίνα, έφαγε τις σφαίρες αντί για την κόρη τοu και της έσωσε τη ζωή





Νέο έγκλημα συγκλονίζει το πανελλήνιο. Αυτή τη φορά η τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Αστροχώρι Άρτας με δράστη έναν 29χρονο κτηνοτρόφο, ο οποίος πυροβόλησε θανάσιμα τον πεθερό του και αποπειράθηκε να σκοτώσει και τη 36χρονη πρώην σύζυγό του.

Το χρονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν ο φερόμενος ως δράστης 29χρονος Β.Α έφθασε στο σπίτι του πεθερού λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Πέμπτης και διαπληκτίστηκε μαζί του, παρούσα ήταν και η 36χρονη κόρη του θύματος.

Ο 75χρονος έπεσε νεκρός από τα πυρά του 29χρονου στην αυλή του σπιτιού και ο φερόμενος ως δράστης τράπηκε σε φυγή. Ο 29χρονος σύμφωνα με πληροφορίες του arta2day.gr πυροβόλησε και τη πρώην γυναίκα του χωρίς όμως να τη τραυματίσει. Έτσι εκτός για ανθρωποκτονία, τον φερόμενο ως δράστη θα βαρύνει μία ακόμη κατηγορία, αυτή της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του συνεχίζονται.

«Το έγκλημα έγινε στον προαύλιο χώρο του σπιτιού του πεθερού. Πριν λίγο καιρό η κόρη του θύματος με τον γαμπρό του είχαν βγάλει διαζύγιο. Ο φερόμενος ως δράστης είναι γιος πολύτεκνης οικογένειας και πριν χωρίσουν έμεναν στον Μεσοπυργο, που είναι το χωριό του 29χρονου κτηνοτρόφου και στην Άρτα», λέει o δήμαρχος, Περικλής Μίγδος.

Το ζευγάρι έχει ένα παιδάκι 2,5 χρόνων

Σύμφωνα με το epirus-tv-news, το ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα παιδάκι 2,5 ετών. Ο γαμπρός του θύματος τηλεφώνησε και ενημέρωσε πως θα επισκεπτόταν το σπίτι του πεθερού του όπου μετά το διαζύγιό της η κόρη του μαζί με το παιδί της έμεναν μαζί του, λέγοντας πως θέλει να δει το παιδί.

Εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ σε ορεινή περιοχή στα σύνορα Άρτας – Αιτωλοακαρνανίας εντόπισαν οι αστυνομικοί το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγε ο 29χρονος, αμέσως μετά την δολοφονία του 75χρονου πεθερού του στην Άρτα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πήγες, τον φερόμενο δράστη της δολοφονίας του ηλικιωμένου συνάντησε βοσκός της περιοχής, στον οποίον είπε ότι βγήκε στο βουνό γιατί έχει προβλήματα με συγγενικά του πρόσωπα.

Σημειώνεται πως ο 29χρονος ήταν γνωστός για τον οξύθυμο χαρακτήρα του αλλά και για τις φασαρίες που προκαλούσε συχνά για ασήμαντη αφορμή.

H ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου

Στην επίσημη ενημέρωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, αναφέρεται ότι «βρέθηκε νεκρός σε αύλειο χώρο οικίας σε χωριό της Άρτας 80χρονος ημεδαπός με τραύματα από πυροβόλο όπλο». Η σύλληψη του 29χρονου, που κατάγεται από τον Μεσόπυργο Άρτας, θεωρείται από την Αστυνομία θέμα χρόνου. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: